Saç Uzatma Yöntemleri Saçım uzamış mı?

Ttlım diğerlerinden daha iyi bir tavır sergilediğin için çok teşekkürler :))
ama düm düz değil içe doğru katlanmış duruyor resimler..

Ay sanki ben kendmi bilmiyomuyum sankii :))))

sn cümlende ne demek istedin anlamadım ama madem bu kadar uzadğından eminsin ve uzamadığı yorumlarına bozuluosun nie uzamış mı die soruosun onu anlamadım canım ben :) neyse ben 5hafta yaptım haftada 2 kez olmak üzere toplamda yaklaşık 4 cm uzadı..bence çok fazla yapıp saç köklerini bu kadar hızlı harekete geçirip saçın yapısını bozmaya gerek yok die düşünüorm.çünkü eğer saçın normal ayda uzamadı sadece ortalama 2 cm se bunu ayda 5-6 cm veya daha fazlasına çıkarmak bana çokta sağlıklı gelmio,çünkü eğer saç kökü o kadar hızlı üretimde olabilseydi zaten bu kürlere gerek olmazdı die düşünüorm.yani fazla yapıp da fazla uzatmaya çalışmak saçın yapısıı bozmaktan başka bişeye yaramaz sanırım..

bence uzamış.ama hergün böyle başlık açıcakmısın saçalarım nasıl uzamışmı dökülmüşmü kırılmışmı falan diye

isterse 100 tane 1000 tane açar kardeşim seni ilgilendirir mi ? Kıskanclıga gerek yok haddimizi bilelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…