Saç Uzatma Yöntemleri Saçım uzamış mı?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Şimdi 3 kez Turplu Su yaptım..
bu hafta yapamadım.
çünkü hastaydım kafam ağrıyordu.!
neyse işte saçlarım...

12.2.11

20.2.11

Sizce uzamış mı kii ?

2. SAYFADAKİ İLK YORUMDAN SAÇIMIN DEVAMINI GÖREBİLİRSİNİZ..

Son düzenleme:
belli bir uzama yok gibi ama daha 3 kez yapmışsın .......turplu iyi geliyor bende uzamaya yaramadı ama saçımı çok güzelleştirdi

bence uzamış.ama hergün böyle başlık açıcakmısın saçalarım nasıl uzamışmı dökülmüşmü kırılmışmı falan diye

Son düzenleme:
saçların zaten uzun senin canım..
bu kadar uğraşma saçlarınla..bırak kendi haline onları azıcık..
ve üstüne düşme..
sürekli saçlarım uzamış mı diye soruyorsun :44::44::44::44:

canım saçların uzamışş. desenlrden çok belli oluyoo. ama millet kıskanıyoo sen bakma onlara :) süpersiinn...

canım saçların uzamışş. desenlrden çok belli oluyoo. ama millet kıskanıyoo sen bakma onlara :) süpersiinn...

çok teşekküürrr ederiiiiiiiiiim

bence kısalmış bile :)

sence bunun olması mümkün mü?

çiçek desenlerine bakınca uzadığı anlaşılıyor. 2parmak uzamış gibi geldi bana.

evet oradan anlaşılıyor

uzamamış hemde hiç uzamamış

ne kadar harika moral veriyorsun teşekkür ederim...

baya uzamış canım.ben de 2,5 haftadır yapıyorum.benim o kadar uzamadı.Bir de bugün yumurta koymadan yaptım.sarmadım.Islak kalmasın diye.acaba böyle de bir fayadası olurmu? bir de hafatada kaç kere yapıyorsun?

cnm maşallah çok güzel uzamış ama bu yaşında bu kadar uğraşma saçlarınlaa bakım yapcam derrken saça sürekli bişey uygularsan saçın kmyası değişir saçına bakım yaparken zarar görürsün ara ara kendi haline bırak. bu arada ztn saçların uzun sayılır

katılıyorum sana canım...

baya uzamış canım.ben de 2,5 haftadır yapıyorum.benim o kadar uzamadı.Bir de bugün yumurta koymadan yaptım.sarmadım.Islak kalmasın diye.acaba böyle de bir fayadası olurmu? bir de hafatada kaç kere yapıyorsun?
canım ben 3 kez turplu yaptım daha da yapmıyorum sinamekiye başlayacağım..
ama ne zaman bir allah bilir
haftada 1 kez yaptım.
siyah turpla yaptım. ve yumurtanınn sarısıyla yaptım...
2-3 saat beklettim sonra yıkadım. ve bioblas şampuanla yıkıyorum vee sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sadece 1 kez
sonra bioblas la 2 kez falan.

ben de siyah turpla yumurta sarısı koyarak yaptım.Haftada 3 kez yaptım.ama artık yumurtasız yapıyorum.Başımı ağrıtmaya başladı.Yarım saatte kuruyor.Sarmıyorum artık.sinameki küründe 8.haftama geldim ara vereceğim :))

Son düzenleme:

Sinameki küründe uzaman OLdu mu??

merhaba forumu çok takip edemiyorum ama bende sinameki kullanıyorum ve memnun kaldım onuda burdan öğrenmiştim.. saçlarım çok kısaydı ensemde:81: hiç saç yoktu şimdi omzuma düşüyolar.. badem yağıyla yapınca hem daha yumuşak oluyor bana yaradı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…