Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saçların uzamışş. desenlrden çok belli oluyoo. ama millet kıskanıyoo sen bakma onlara :) süpersiinn...
bence kısalmış bile :)
çiçek desenlerine bakınca uzadığı anlaşılıyor. 2parmak uzamış gibi geldi bana.
uzamamış hemde hiç uzamamış
cnm maşallah çok güzel uzamış ama bu yaşında bu kadar uğraşma saçlarınlaa bakım yapcam derrken saça sürekli bişey uygularsan saçın kmyası değişir saçına bakım yaparken zarar görürsün ara ara kendi haline bırak. bu arada ztn saçların uzun sayılır
canım ben 3 kez turplu yaptım daha da yapmıyorum sinamekiye başlayacağım..baya uzamış canım.ben de 2,5 haftadır yapıyorum.benim o kadar uzamadı.Bir de bugün yumurta koymadan yaptım.sarmadım.Islak kalmasın diye.acaba böyle de bir fayadası olurmu? bir de hafatada kaç kere yapıyorsun?
canım ben 3 kez turplu yaptım daha da yapmıyorum sinamekiye başlayacağım..
ama ne zaman bir allah bilir
haftada 1 kez yaptım.
siyah turpla yaptım. ve yumurtanınn sarısıyla yaptım...
2-3 saat beklettim sonra yıkadım. ve bioblas şampuanla yıkıyorum vee sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sadece 1 kez
sonra bioblas la 2 kez falan.
ben de siyah turpla yumurta sarısı koyarak yaptım.Haftada 3 kez yaptım.ama artık yumurtasız yapıyorum.Başımı ağrıtmaya başladı.Yarım saatte kuruyor.Sarmıyorum artık.sinameki küründe 8.haftama geldim ara vereceğim :))
merhaba forumu çok takip edemiyorum ama bende sinameki kullanıyorum ve memnun kaldım onuda burdan öğrenmiştim.. saçlarım çok kısaydı ensemde:81: hiç saç yoktu şimdi omzuma düşüyolar.. badem yağıyla yapınca hem daha yumuşak oluyor bana yaradı tavsiye ederim..
Şİmdi 3 resim bir arada 3. resimden baya anlaşılıyor.
??
Sizce?
Eki Görüntüle 150046
Eki Görüntüle 150045
Eki Görüntüle 150044