- 1 Şubat 2015
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi theodoracakar
Merhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum
Merhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum
Bir kaç hafta sonra açık küllü sarıya boyatınMerhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum
teşekkürler peki küllü kumral mı yoksa küllü koyu kumral mı ve marka öneriniz varmıBikac haftaya kendiliginden akacak abarti bi turunculuk kalmayacak. Yine de ortaya cikan sonuc seni mutlu etmezse kullu kumrala boya kirilir
teşekkürler peki küllü kumral mı yoksa küllü koyu kumral mı ve marka öneriniz varmı[/
Amaç eski renginize dönmek mi, yoksa turunculuğu gidermek mi?
Eski renginize dönmekse ve eski renginiz koyu kumral yani 6 numara renk tonu ise, ilk boyamada 5 numara,15 gün sonra aktığında ise 6 numara kullanabilirsiniz.5 te boyasanız zemin açık olduğundan koyu tutmayacaktır(boyanın saçta bekleme süresine sadık kalırsanız tabii)
Saçı açmışken turunculuğu gitsin ise maksat, 8.1 açık küllü kumral boyayabilirsiniz.
canım bizde arkadaşımın saçını açtık oda turuncu oldu küllü sarıya boyadık fakat geçmedi bizde araştırdık turunculuğu saç cilası geçiriyomuş. Araştırdık bayağı ve tarif hazırladık şimdi süper oldu hiç kalmadı turunculukMerhabalar arkadaslar Size.sormak.istedigim bisey var benim saçlarım koyu kumral geçen hafta nevacolor cok acik kumrala boyadim ve sonuc hüsran diplerim.orealle açmış gibi turuncu oldu bu durumdan muzdarip cok arkadas var fakat benim size sormak istedigin ben simdi beyaz sabunu veya kepekli saçlar için olan sampuanlari kullansam turuncu daha çok mu açılır yoksa diplerim mi cikmaya başlar yardim.edin lutfen cok mutsuzum