Saç Bakım Ürünleri saçım semsert koyun postu gbi :( yardım edin

iparhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
18
0
önceki ay kuaföre gittim ben farklı bir renk istemiştim ancak sağolsun kuaför platin sarı yaptı. benim kaşlar da kara,çok komik oldu bende beğenmedim dayanamadım 2 gün sonra koyu kahveye boyadım.

saçım mahvoldu..semsert..nefret ediorum saçlarımdan.yakışçaanı bilsem gidip asker traşı yaptırıcam :KK43:(
üstelik saç rengim açıldı,korkumdan bi daha boyayamıorum da kızıllaştı çok çirkin oldu

bana bi yardım edin ne yapim bu saça :KK43:

aynen benim saçlarımda seninkiler gibi yanmıştı çok fazla sert ve kuruydu hala da uçlarında bıraz kaldı ama 1 yıl oldu benim saçlarım yanalı onlarca saç bakım yağı saç maskesi denedim bi süre şampuanlar aldım sadece elseve pembe saçlarımı istediğim gibi yumusak ve ince yaptı saç tepem biraz fazla yağlı oluyor banyo sonrası ama inan değer 1 yıldır aradığım saçlara kavuştum elidor sarı saç kremını sürüyorum elseve pembe ile yıkadıktan sonra şuan çok memnunum canım tavsiye ederim

dax supergro diye bişey var bakım yağı katı biraz onunla bakım yapıp saçlarını yıkadıktan sonra yoğun bakım maskesiyle kremle çıkıncada saçları kolay açmak için mavi su spreyler var onlardan sık tara nemi biraz gidince saç serumları satılıyor durulanmayan kremsi değil yağ gibi olan onlardan uykula saçlarını istersen kurut istersen ör yat ertesi gün yumuşacık saçların olucak :78: kolay gelsin

Son düzenleme:
elseve in yıkadıktan sonra saça sıkılan durulanmayan bakım kremi var benimde saçlarım kııvırcık kolay taranmasını sağlıyo

canım altta platin olduğu için akması normal 2 3 yıkamadan sonra ancak oturur renk ama boyamaya kumraldan başlasaydın keşke saçlarına bakım yap bende senin gibiydim zeytin yağı badem yağı ve eczaneden alacağın bemixten kır içine birde yumurta sarısı yumurta sarısını yağ daha kolay çıktığı için koyuyorum bunu yap birde amanro diye arkadaş saç bakım suyu tarifi vermiş onu kullanıyorum pazardan beri çok memnun kaldım ayrıca saçını bitkisel boya ile boyarsan yıpratmaz fiyatı diğerlerindne farklı 25 civarı ama şimdilik onunla boya saçını :KK34:

saolun kızlar

o bemiks i daha önce kullanmıştım ama Allahım o nasıl bi koku günlerce çıkmadı saçımdan :):)

X