• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım şekil değiştirdi..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

starbucks_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
33
0
16
Konya
bilmem inanması bana güç geliyor..
herkesin gıpta ile baktığı iki renk gibi görünen herkesin boya sandığı doğal iri bukleli belime kadar olan saçlarım şu an bukleyi bırakın dalgalı bile olamıyor..bir saç ya düzdür ya dalgalı ya kıvırcık..şu yaşımdan sonra saç tipim değişti ve neden olduğunu bilemiyorum ve saçıma aynaya bakmak içimden gelmiyor..şimdi mat zor şekil alan katları sivri sivri duran belki bir umut düzelir diye omuz hizamda kestirdiğim saçlarım hiçbir durumda şekil almıyor düz desen değil su dalgası bile değil..ne sürdüysem çare olmadı krem köpük jöle fayda etmedi..doktora gitmeli miyim?sizce neden kaynaklanır?

Son düzenleme:
yaş ilerledikçe saç değişir:)yada seni çekemeyen biri sana komplo kurmuş olabilir:D:Dşampuanına birşey katmış olabilirler:D:DD:Dşaka şakaa

Benim bir arkadşım da bir gecede kıvırcık olmuştu. Kızın pırasa gibi saçları vardı, bir gün bi kalkıyor saçı bonus :D Dipleri hâlâ dümdüzdür ama uçlarına doğru resmen bonus. Şoka girmiştik. Seninkiler de öyle olmaya karar vermiştir.

herkesin gıpta ile baktığı iki renk gibi görünen herkesin boya sandığı doğal iri bukleli belime kadar olan saçlarım şu an bukleyi bırakın dalgalı bile olamıyor..bir saç ya düzdür ya dalgalı ya kıvırcık..şu yaşımdan sonra saç tipim değişti ve neden olduğunu bilemiyorum ve saçıma aynaya bakmak içimden gelmiyor..şimdi mat zor şekil alan katları sivri sivri duran belki bir umut düzelir diye omuz hizamda kestirdiğim saçlarım hiçbir durumda şekil almıyor düz desen değil su dalgası bile değil..ne sürdüysem çare olmadı krem köpük jöle fayda etmedi..doktora gitmeli miyim?sizce neden kaynaklanır?

saçın yapısında meydana gelen değişiklik hastalık habercisi olabilir. mesela erkek tipi saç dökülmesinde saçlarda incelme ve renklerinde değişme gözlenir başlangıçta. beraberinde özellikle adet düzensizliği, kıllanma, sivilce gibi şikayetlerde varsa bence bir dermatologa görünmelisin.

saçın yapısında meydana gelen değişiklik hastalık habercisi olabilir. mesela erkek tipi saç dökülmesinde saçlarda incelme ve renklerinde değişme gözlenir başlangıçta. beraberinde özellikle adet düzensizliği, kıllanma, sivilce gibi şikayetlerde varsa bence bir dermatologa görünmelisin.

merhaba
saçlarınızda bir düzelme var mı çünkü ben de şu anda aynı sıkıntıyı çekiyorum

merhaba
saçlarınızda bir düzelme var mı çünkü ben de şu anda aynı sıkıntıyı çekiyorum

Korkacak bir şey yok, çocukluktan gençkızlığa geçişte, gençkızlıktan kadınlığa geçişte,hamilelikte,menapozda ve çeşitli hormonal durumlarda saç yapısı değişir...

kimyasallardan oluyor benimde küçükken saçlarım üstü düz alttları kıvırcık maşa yapmış gibiydi şimdi dalgalı mı kıvırcık mı düzmü bilemiyorum hayla banyodan çıkınca kıvırcık oluyor birkaç saat geçince dalgalı tarayınca hop düz nasıl bir saçım var çözemedim :D kimyasallar bir süre sonra saçın yapısını değiştiriyormuş yaşdan filan değil :) saç kremi ve saçı taramak saçı düzleştiriyormuş ayrıca :)

kimyasallardan oluyor benimde küçükken saçlarım üstü düz alttları kıvırcık maşa yapmış gibiydi şimdi dalgalı mı kıvırcık mı düzmü bilemiyorum hayla banyodan çıkınca kıvırcık oluyor birkaç saat geçince dalgalı tarayınca hop düz nasıl bir saçım var çözemedim :D kimyasallar bir süre sonra saçın yapısını değiştiriyormuş yaşdan filan değil :) saç kremi ve saçı taramak saçı düzleştiriyormuş ayrıca :)

Aynen benimde saçım resmen tür değiştirdi. Önler dümdüz arkalar kıvırcık, o kadar şekilsiz ki. Kuaför bana da aynı açıklamayı yaptı, kimyasallardan saçın yapısı bozuluyormuş zamanla. Saç kremi de kullanıyorum ama nafile, var mı önerisi olan acaba?

Back