• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım saçım saçım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hask
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hask

HDDES
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
200
0
316
Hatay
ya benim saçların ense kısımlarım da çokk acayip kırıklar var çatallaşmalar bir ara çokk alttan tarıyordum ondan dediler tarama dedi kuaför gittim kestirdim yine aynı oldu ama çokk karışıyor yumak yumak oluyor taramazsam da yağ kullandım ılık zeytinyağı da dahil olmuyor bana bir ürün önerebilecekk var mı gliss in ürünlerini denemekk istiyorum nasıl sizce ama düzelmiyor kremlerde kullanıyorum durulanmayan ama...:1no2::delphin:

yani normal canı istediğinde bazen çokk kuruyor kepek her zaman olmuyor pekk bilmiyorum açıkcası...fisfisfis

ya sanırım neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum. tam ense ve kulak altından gelen yerde çok az bi kısım ama tararken çok can sıkıyor. diğer saç tellerinden farklı olarak kıvırcık duruyor ve homojen bi yapısı yok, aynı telin kimi yeri ince kimi yeri kalın. saçtan ziyade vücut tüylerine hatta kılllarına benziyor şekli. yanmış gibi gözüküyor, ama yanık değil, saçın geneline göre çok kuru ve hemen çatallaşıyor. kestirsen de gene aynı şekilde uzuyor. ne yağ, ne turplu su hiç bişey kar etmiyor, fön de tumuyor. aynısı mı acaba???

benım aynısıı çaresı varmı nolur yardım edinnnnnnnnn aynı sorun var bendeeeeeee neden oluyo bu

ben durulanmayan bakım kremleriyle açıyorum tam ensemin orası çöp yumağı olurdu
schwarzkopfun durulanmayan bakım kremini tavsiye ederim
şimdi avonunkini kullanıyorum oda aynı işi görüyoo

benim öyle bi sorunum yok ama saçlarım ince telli ve aralarda çok kalın ve daha siyah renkli saç telleri var.benim için problem olmuyo ama neden var onlar bilmiyorum....benim gibi olanınız varmı acaba

bendede krem kulanmadığım zaman çok zor açılıyo saçlarım ince telli ondanda kaynaklanıyomuş kırıklarımda baya çok oluyodu bende sadece saçlarımı yıkadıktan sonra tararım şimdi annemler blendaxın kremini almışlar geçen sene onu kullanıyorum saçlarım ipek gibi parlıyo ve kayıyo ellerimden hiçte uçlara doğru dolanma karışma olmadı.bana ii geldi daha yeni kullanmaya başladım biraz yağlandırdı ama şimdilik memnunum :)

ben durulanmayan bakım kremleriyle açıyorum tam ensemin orası çöp yumağı olurdu
schwarzkopfun durulanmayan bakım kremini tavsiye ederim
şimdi avonunkini kullanıyorum oda aynı işi görüyoo

açılmaya açılıyor kremlerle fln ama kesin çözümünü bulamıyorum. saçıma fön çekilince tüm saç dümdüz oluo ya o saçlar hala dalgalı, hatta dalga da değil resmen yanık gibi duruo:( hemen kırılıolar, kopuolar. krem, maske, yağ hiç bişey bana mısın demio, kestirsem de dipten aynen öyle gelio. bize kesin çözüm lazım, o saçların baştan düzgün çıkması lazım:(

".......ceren.........: benim öyle bi sorunum yok ama saçlarım ince telli ve aralarda çok kalın ve daha siyah renkli saç telleri var.benim için problem olmuyo ama neden var onlar bilmiyorum....benim gibi olanınız varmı acaba"

evet cnm o da var, saçlarımın geneli normal kalınlıkta, ama başımda en ince sarı telden en kalın siyah tele kadar saç vardelikafadulden onlarla derdim yok, saçımın doğal hali gölgeli gibi duruo onlar sayesinde, ama şu ensedekilere napcam bilemedim:( yeni kestirmeme rağmen uçlarında beyaz noktalar var, çekince ordan kopuolar:(

ya sanırım neden bahsettiğini çok iyi anlıyorum. tam ense ve kulak altından gelen yerde çok az bi kısım ama tararken çok can sıkıyor. diğer saç tellerinden farklı olarak kıvırcık duruyor ve homojen bi yapısı yok, aynı telin kimi yeri ince kimi yeri kalın. saçtan ziyade vücut tüylerine hatta kılllarına benziyor şekli. yanmış gibi gözüküyor, ama yanık değil, saçın geneline göre çok kuru ve hemen çatallaşıyor. kestirsen de gene aynı şekilde uzuyor. ne yağ, ne turplu su hiç bişey kar etmiyor, fön de tumuyor. aynısı mı acaba???

evet tam da öyle benim bi de o tarif ettiğin teller ayrı olarak saçımdan sarı! ki benim saçlarımda boya yok ve kestane rengi. çok ilginçler doğrusu ben de cok merak ediyorum onlar ne öyle:)

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Back