• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım nasıl olmuş sizce bunalımdayım yardım

nosee

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
770
314
323
Kızlar moralim çok bozuk birsürü para vermeme rağmen saçımın kahverengi olmasına mı yanayim yoksa üstüne üstük kahvenin arasında bebek sarılarının sırıtmasına mı yanayim .Eskiden Saçım kumraldı saçımın rengini koyu sarı -açık kumral tonlarında röfle yaptırmak istemiştim.

Kuaföre istediğim saçların resimlerini göstermeme rağmen saçımı kahverengine boyayıp üzerine bebek sarısından paketler attı. Saçım sarıdan daha çok kumral oldu hatta daha da koyuydu ertesi gün gittim kimyasal birşeyler atarak alttaki bebek sarılarını daha da ortaya çıkardılar .

Bu resimdeki fönlü hali .benim saçım normalde kıvırcık ve kıvırcıkken daha kötü çünkü ,yoğun kahvelerin arasında tutam tutam bebek sarıları var.ve çok fena duruyor.sizce ne yapmalıyım? ve ileride bu rengin yeşilimsi bir tona dönüşmesinden korkuyorum.

sizce lorealin 8.3 koyu dore sarısını alıp boyasam kahveler biraz daha açılıp sarılarda koyulaşır mı?

$Resim1.jpg

Eki Görüntüle 183126

doreli renkler bakırlı ışıltıyı da beraberinde getirir. daha sarı tonları istiyorsan doresi olmayan seç bence.

Kızlar moralim çok bozuk birsürü para vermeme rağmen saçımın kahverengi olmasına mı yanayim yoksa üstüne üstük kahvenin arasında bebek sarılarının sırıtmasına mı yanayim .Eskiden Saçım kumraldı saçımın rengini koyu sarı -açık kumral tonlarında röfle yaptırmak istemiştim.

Kuaföre istediğim saçların resimlerini göstermeme rağmen saçımı kahverengine boyayıp üzerine bebek sarısından paketler attı. Saçım sarıdan daha çok kumral oldu hatta daha da koyuydu ertesi gün gittim kimyasal birşeyler atarak alttaki bebek sarılarını daha da ortaya çıkardılar .

Bu resimdeki fönlü hali .benim saçım normalde kıvırcık ve kıvırcıkken daha kötü çünkü ,yoğun kahvelerin arasında tutam tutam bebek sarıları var.ve çok fena duruyor.sizce ne yapmalıyım? ve ileride bu rengin yeşilimsi bir tona dönüşmesinden korkuyorum.

sizce lorealin 8.3 koyu dore sarısını alıp boyasam kahveler biraz daha açılıp sarılarda koyulaşır mı?

Eki Görüntüle 183121

Eki Görüntüle 183126

tabi sizin beğenmeniz önemli olan ama kendiniz boyamayın ben bir kere o hatayı yapmıştım bu sefer işin içinden pek çıkılmıyor hele doreli renkler birde kızıllık katarsa bu saça bence ozaman kötü durur yeni yaptırdıysanız biraz rengin açılması için sık yıkayın hatta boyayı akıtmak için herhangi bir kepekli saçlar için olan şampuanla yıkayıp saç bakım kremlerini sürün başınıza yarım saat başınız kremli olsun sonra bol bol durulayın ve en sonda elmasirkesi durulama suyuna katın böyle biraz biraz renkler açılır böyle bir kaç kez boyayı akıtın daha açılacaktır bence bir süre böyle kullanın ve kuaförü değiştirip iyi bir kuaförde saça istediğiniz gibi bir cila yapmalarını söyleyin evde röfle yapılmış saça boya yapmak işinizi daha zorlaştırır ama kendiniz yapacaksanızda boyama yerine saçınıza beğendiğiniz bir çok açık sarıyla cila yapabilirsiniz hem beğenmezseniz boyayı akıtması saçtan kolay olur beğenirsenizde cila işlemini tekrar yaparsınız sarı olarakta külsüz ve doresiz renkleri tercihedin biri röfleleri yeşilimsi yapıyor diğeride kızıllıklar bırakıyor çok açık platine yakın sarılar oluyor yinede tavsiyem iyi bir kuaför ama inanın güzel duruyor saçlarınız :16:

aysemm ve boncuk34 değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler

Boncuk34 beğenmene sevindim güzel yorumun moralimi biraz daha düzeltti teşekkürler...

dediklerinizi dikkate alacağım zaten saçımda sağlığını çok kaybetti banyoda taramadan çıkamıyorum.
ama keşke baştan evde ton ton açarak lorealle boyasaydım saçlarımı eminim bundan ; hem görüntü olarak daha iyi hemde bundan daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
aysemm ve boncuk34 değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler

Boncuk34 beğenmene sevindim güzel yorumun moralimi biraz daha düzeltti teşekkürler...

dediklerinizi dikkate alacağım zaten saçımda sağlığını çok kaybetti banyoda taramadan çıkamıyorum.
ama keşke baştan evde ton ton açarak lorealle boyasaydım saçlarımı eminim bundan ; hem görüntü olarak daha iyi hemde bundan daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum.
gerçekten resimde çok hoş duruyor:16: bence yıkandıkça daha da seversiniz üstelik çokta sağlıklı gözüküyo:65: zaten işlem görmüş saç ne yapsan yıpranıyor doğal saç gibi değil onun için bence çok iyi :46:inanın saçları yanıp elinde kalan çok arkadaş var burda boyadan röfleden:60: bence hiç moralinizi bozmayın hepimiz olumsuzluklar yaşıyoruz kuaför ve saçlar konusunda allah başka dertler vermesin sevgiler:16:

şaçın rengii ğüzell ben begendimm anormal bi renk durmmaışş dogalll bi renk işte..sende fölü kulaann birazz

kızlar angelina jolie nin sac renginin ne old bılen varmı,bebek kumralıymıs ama tamda bımıyorum bılen varmı,kuaforde bılmıo:))

canım bencede güzel olmuş, can sıkıcı bi durum yok yani içini ferah tut gayet güzel görünüyor :)

kötü durmamış bence gayet güzel duruyor yıkandıkça daha da iyi durur

ay kızlar çok sağolun valla moralim çok bozulmuştu valla şimdi yorumlarınızı okuduktan sonra mutlu oldum..:66: hepinize sevgiler..

Back