Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duştan sonra durulanmayan krem veya yağ uygulayarak kabarikligi kuruluğu alabilirsiniz hatta gratisin be beauty köpüğünü alabilirsiniz duştan sonra saçınız nemliyken sürün kurutun şekil verin bu köpük dalgaları çok hoş yapıyor.. benimde hafif dalgalı saçlarım var kabarıyor diye almıştım baya memnun kaldım tavsiye edebilirim..
bende tamamen aynı durumdayım. aslında haftada 1 zeytinyağı sürünce düzeliyor ama işte düzenli yapmak gerek. yarım çay bardağı kadar halis zeytinyağını sür 1 saat beklet ve yıka. düzenli yapıldıkça faydasını görürsün.
bende tamamen aynı durumdayım. aslında haftada 1 zeytinyağı sürünce düzeliyor ama işte düzenli yapmak gerek. yarım çay bardağı kadar halis zeytinyağını sür 1 saat beklet ve yıka. düzenli yapıldıkça faydasını görürsün.
Çok teşekkürler sağolun ama denedim zeytinyağını.bekletip yıkadım ama faydası olmadı .gliserin denedim durulanmayan krem denedim maalesef o da saçımı ağırlaştırdı köpükler de sertleştiriyor kabarıyor yani ne yapsam ben de bilmiyorum