B busu1907 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2011 459 2 96 İstanbul 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ever4get #21 gkcrn .!.: hımmm bahsettiğin şekilde resim bulursam bakacağım ona da cnm, bölümde bi arkadaşım o şekilde yaptırmıştı yeni yaptırmıştı bide demesin benden gördü yaptırdı diye Genişletmek için tıkla... yokya bişey olmaz hem herkes yaptırıyo onun tekelindemi
gkcrn .!.: hımmm bahsettiğin şekilde resim bulursam bakacağım ona da cnm, bölümde bi arkadaşım o şekilde yaptırmıştı yeni yaptırmıştı bide demesin benden gördü yaptırdı diye Genişletmek için tıkla... yokya bişey olmaz hem herkes yaptırıyo onun tekelindemi
4ever4get Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2011 388 1 0 İstanbul 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ever4get #22 busu1907 .!.: yokya bişey olmaz hem herkes yaptırıyo onun tekelindemi Genişletmek için tıkla... aynen haklısın bi an der mi acaba diye düşündüm tavsiyeni düşüncem cnm çook teşekkr ederim
busu1907 .!.: yokya bişey olmaz hem herkes yaptırıyo onun tekelindemi Genişletmek için tıkla... aynen haklısın bi an der mi acaba diye düşündüm tavsiyeni düşüncem cnm çook teşekkr ederim
4ever4get Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2011 388 1 0 İstanbul 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ever4get #23 altamiano .!.: Eki Görüntüle 268377 ben de saçlarım böyle olsn istiyorum ama nasıl becereceim onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... çok güzel canım tenine gidiyorsa bu renk kesinlkle yaptr çok güzel grçektn
altamiano .!.: Eki Görüntüle 268377 ben de saçlarım böyle olsn istiyorum ama nasıl becereceim onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... çok güzel canım tenine gidiyorsa bu renk kesinlkle yaptr çok güzel grçektn