Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım konusunda değişiklik yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
kızlar merhaba...

saçlarıma şimdiye kadar hiç kimyasal sürmedim ama biraz değişiklk yapmak istiyorum.. gögus hizasında kahverengi saçlarım var aralarına renk attırmak gibi bi fikrim var şuan..
biraz değişiklk istiyorum tamamen boyamak istemiyorum cesaret edemiyorum..
sizce nasıl bir değişiklik yapayım aralarına renk attırmak geldi benim aklıma..
hangi renkleri attırabilirim aralara...

şimdiden çokk teşekkür ederim

nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum anlatırsanız resim paylaşabilirim saçımın rengini görmüş olursunz:97:

cevap yazarken biraz altta eklenti kısmı var ona girerek ekleyebilirsin canım.

bence ön uç kısma sarı veya herhangi bir renk yapabilirsin şöyle mesela;

Aralara farklı renk attırma bence kahverengi gibi klasik saç renklerinde hiç hoş olmuo özellikle
Ben araların ya da uçların boyanmasını pek estetik bulmuyorum boyayacaksan tamamını boya

aralara renk atmak isterken böyle kendi saçımın bi kaç ton açığı gibi düşündüm kırmızı mavi gibi değil yani :S

Son düzenleme:
aralara renk atmak isterken böyle kendi saçımın bi kaç ton açığı gibi düşündüm kırmızı mavi gibi değil yani :S

yok ben mavi kırmızı demiyorum canım sadece bu resimi bulabildim amaç bölgeyi göstermekti:81: saçın ön kısımlarına renk verilmesi güzel oluyor. dediğin gibi saç renginin bir kaç ton açığı açık kumral güzel olur:81:
ha birde ombre hair mıydı o da güzel şu tarz;

resimdeki saçın uçlarındaki renk çok kötü ancak sen açık kumral sarımsı falan yaparsan hoş durur:97:

canm bence yakışır güzel olur uçlara krepe balyaj ile birkaç ton açık rengini boyatabilirsin ben de saçlarım biraz kendine gelsin öyle yapacağım ama kendi saçının rengi çok koyuysa önce zeminini daha açık bir renge boyayıp sonra balyaj yaptırabilirsin ama sakın ucuz bir yere gitme paraya azıcık kıyıp bilindik bir yere git ki sonra benim gibi saçına balyaj isterken gölge attırmış halde çıkma kuaförden:)))

kızlar bu saç yakışır mı bana yaptırmalı mıyım sizce ????

sakın yaptırayım deme o resimdeki gibi olmayacak asla saçların bence o kadar dipten açtırma saçının rengini daha uçlardan boyat sonra beğenmezsen o resimdeki gibi yapmaya çalışırsan üstüne boya yapsan da yıkandıkça akar saçların ve uzayana kadar kurtulamazsın ama tabi başkalarının da yorumlarını al

evet haklısın canım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım o kadar saç bakımı yapıyorum kuaför kurbanı olmak istemiyorum peki ben bu modeli nasıl açıklayacağım

evet haklısın canım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım o kadar saç bakımı yapıyorum kuaför kurbanı olmak istemiyorum peki ben bu modeli nasıl açıklayacağım

tatlım açıklamakla anlamıyorlar resim göstereceksin iyice de tembihleyip böyle yapamayacaksan baştan söyle diyeceksin

aralara ve uçlara bakır ışıltı attır bence sarıdan daha çok gider saç rengine kahvenin aralarında bakır çok hoş duruyo .. ama çok sık olmasın aralıklı olsun

hımmm bahsettiğin şekilde resim bulursam bakacağım ona da cnm, bölümde bi arkadaşım o şekilde yaptırmıştı yeni yaptırmıştı bide demesin benden gördü yaptırdı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…