• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım kesinlikle uzamıyor!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
merhaba kızlar,
ben saçlarımı kızıla boyamıştım, kendi saç rengim ise açık kestane.. yeni gelen saçlar 2 cm uzadı.. ama kaç haftadır bakıyorum o 2 cm de bir değişme yok! yani saçım bir sebepten uzamayı mı durdurdu, bunun sebebi ne olabilir? çok endişeleniyorum yardım eder misiniz??:43:

beslenmene dikkat et,saç için yararlı olan demir,çinko barındıran yiyecekler ye ve saç derine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandır(her gün 15 dk) böylece kan dolaşımı hızlanır kökler beslenir uzaması normal seyrinde devam eder diye düşünüyorum.

hep makarna ve unlu gıda yediğim için beslenemiyor olabilirim.. sebze de pek yemem mesela sıcak sebze yemeklerini neredeyse hiç yemem.. çinko demişken canım, bi tane sarımsak şampuanına başladım çinko içeren, ama bakalım ne kadar etkili o bakımdan görücez.. :14: saçlarıma masaj olayını da sen söylediğinden beridir aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum canım sağol..

hep makarna ve unlu gıda yediğim için beslenemiyor olabilirim.. sebze de pek yemem mesela sıcak sebze yemeklerini neredeyse hiç yemem.. çinko demişken canım, bi tane sarımsak şampuanına başladım çinko içeren, ama bakalım ne kadar etkili o bakımdan görücez.. :14: saçlarıma masaj olayını da sen söylediğinden beridir aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum canım sağol..

canım ,
olumsuz düşünme..bazen saçların uzaması duraklar,sonra dadaha hızlı uzar..
sıkma canını ve beslenmene dikkat et ve bol bol masaj yap...
:71::71:

saç uzaması belli dönemlerde durur bunada klüp saç deniyormuş bilginize:3:.çok da endişelenme normal bi uzama düzeni varsa.stres yasparsan dökülür sonra bak saçların.en büyük düşman stres saç için:1:

saç uzaması belli dönemlerde durur bunada klüp saç deniyormuş bilginize:3:.çok da endişelenme normal bi uzama düzeni varsa.stres yasparsan dökülür sonra bak saçların.en büyük düşman stres saç için:1:

evet stres çok kötü etkiliyor saçları canım yaa.. ama bi yere kadar önüne geçilebiliyo stresin de malesef :58:

Back