Saç Rengi ve Saç Boyama saçım karmakarışık ne yapmalıyım kızlarr??

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
doğal saçıma 8 ay önce balyaj attırmıştım. çok kötü olmuştu rengi. tümden boyadım ve 8 aydır bidaha hiç boyamadım.

dolayısıyla diplerim baya geldi. saçım şu an 3 renk. diplerim kendi rengi arada boyalı saçım uçlarda sarı duruo balyajlar ortaya çıktı.

aslında ben tekrar balyaj attırmak istiorum istediğim gibi olmadıgı için içimde kaldı. bi kaç kuaföre sordum tümden boyamamız lazım onun uzerine atarız dedi.

aslında doğal saçım bu kadar uzamışken tekrar dipten boyatmak istemiyorum. bi taneside paketleri yapar arada kalan saçları da kendi rengine yakın boyarız dedi. ama bana sorarsan tümden boyayıp balyaj atalım dedi.

kararsız kaldım kızlar sizce hangisini yaptırayım??

Slm tatlım bende balyaj attırıcam doğal saçımın gelmesini bekliyorum. Eğer saçın yıpranmış değilse bence tekrar sarıya dönüş yap :) yani riske atmadan işini bilen iyi bir kuaför bul bence :)

ya kuaforun dedıgı gıbı tümden boyayıp blyaj attırcaksın yada kendı sacın bıraz daha uzayınca kestırıp istedıgını yapıcaksın birini seç :)

ya kuaforun dedıgı gıbı tümden boyayıp blyaj attırcaksın yada kendı sacın bıraz daha uzayınca kestırıp istedıgını yapıcaksın birini seç :)

kendi saçımın tamamen çıkması için bi sene daha beklemem lazım o kadar bekleyemem sanırım.

risk alıp bu saçımın üzerine attırsam mı die düşünüyorum:26:

attır gitsin:) bnımde sacım turuncu olmustu.yıkadıkca bıraz acıldı sımdı ustune röfle attırcam

kuaförüne danis ama adam akilli danis bence :)

4-5 kuaföre danıştım canım. saçının tümden boyatılıp balyaj atılması lazım dedi.

bende tümden boyattım. kendi saç rengim koyu olur die biraz açık olsun dedim. adama turunculuk kırmızılık kesinlikle olmasın küllü olsun dememe rağmen turuncu bi renk çıktı ortaya

bunun üzerine kendi saç rengime boyatmaya karar verdim. en azından dipler çıkınca çok belli olmaz ondan sonra balyaj attırırım diyorum.

ve bidaha dipten boyatmak istemiyorum

aaa benim gibi biri daha.. canım bende aynı dertten muzdaribim. çok iğrenc saclarım. hemen atladım yorum yazmak için, simdi okuyorum yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…