• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçım kabarık ve dalgalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hphphp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
31
1
0
Adana
saçım sık kabarık dalgalı toplayınca kenarlardan çıkıyo saçımı açamam berbat oluyo ara makas yaptım yine sık ne yapsam olmuyo okula giderken topuz yapıyom başka ne yapabilirim

benimde aynı:( ben sürekli düzleştiriyordum ama yıpranınca arada köpüklüyorum. dalgalara elimde bukle şekli veriyorum.
bir de yıkadıktan sonra kuruturken saçlarını karıştırmadan kurutmak çok önemli. düzgün, saçlarını ayırarak kurutursan çok fazla kabarmıyor.

benım saçımda dalgalı ve o kadar kabarıyorki, oturup saatlerce uğraşılmış gibi. zaten gürde saçlarımda kalın ben bayılıyorum valla :16::17:

Benim saçlarımda da hafif bir gürlük var.
Bir keresinde başka bir kuaföre gidip, ara makas istediğimi söylemiştim. Ara makas saçları daha gür gösteriyormuş.
Meğer yıllardır benim saçlarım da o yüzden gür bir haldeymiş. :)
Saçlarımı hep katlı ve ara makaslı kullanırdım, 1 yıldır ne kat ne ara makas yaptırıyorum ve saçlarım çok çok daha güzel ve sağlıklı bir şekle girdiler. :)

Back