Ben saçlarımı düzleştirmekten doğal kıvırcıklığını bozdum.. Aslında bi ümit geri haline donebılır ama fazlasıyla kabarıyor suyla yatıştırıyorum liseye gidiyorum ama her tenefüs soluğu kızlar tuvaletinde almaktan bıktım... ( Her kızın saçı da düz olur mu arkadaş yaa ?? Ama kıvırcık gidincede çok havalı oluyorsun oda ayrı tabii P Ayrıca ne şekil kestiireyim kıvırcık saçı hiç bi fikrim yok... Önerileriniz nedirrr ??
Ben saçlarımı düzleştirmekten doğal kıvırcıklığını bozdum.. Aslında bi ümit geri haline donebılır ama fazlasıyla kabarıyor suyla yatıştırıyorum liseye gidiyorum ama her tenefüs soluğu kızlar tuvaletinde almaktan bıktım... ( Her kızın saçı da düz olur mu arkadaş yaa ?? Ama kıvırcık gidincede çok havalı oluyorsun oda ayrı tabii P Ayrıca ne şekil kestiireyim kıvırcık saçı hiç bi fikrim yok... Önerileriniz nedirrr ??
Canim ilk olarak eger sacin sagligini bozduysa yerine getirmen lazim bence kivirciksa birak kivircik kalsin duzlestirme saclarin omrunu goturuyorsun kivircik sac kadar havali sac yok ayrica bende cok pismanim kivircik guzelim saclarimi mahfettigime ve degerini bilmedigime iki yildir anca kendilerine geldiler duzlestiriciyi falan verdim gitti. Kurlerle yenile saclarini ayrica benim saclarim kivirciktan ote luledir ve altlar biraz daha uzun olan katli kut cok guzel olur.
Bende kendime hep söz veriyorum kuafore gittikten sonra tamam kırıklarımıda aldırdım artık hiç saçlarımı düzleştirmeyeceğim deyip duruyorum ama şu düz saçlılar yok muuu.. Maşada hep bi köşede sanki beni çağırıyormuş gbii.. Bilirsin lisede daha önemlidir kızlara göre saçları :)) bende sırf saçlarım hep kabarıyor diye düzleştiriyorum.. ( Ama artık bu sefer YOK kendime SÖZ VERİYORUM bu kürlerden maskelerden alıp yapacağım.. Saçlarıma bebek gibi bakacağım
kıvırcık saçlar güzel şekil verildiğinde seviyorum ben ama bazıları şekillendiriciyi çok kullnıp yapışık bir görüntü çıkarıyor ortaya bence nasıl şekil vermen gerektiğini öğren cnm düzleştrmek yerine
Öncelikle varsa kırık v.b onları kestir, kırık olduğunda kıvırcıklar şekil almıyor zaten. Kat verdirerek ama kıvırcık katı diyeceksin kuaföre kestirebilirsin ve o düzleştiriciyi elinden bırakcaksın :) Saçlarınla barış, bunun sana verilmiş güzel bir hediye, özel bir durum olduğunu kabul ettir kendine. Sonrasında yapacağın bir avuç köpükle avuçlayıp şekil vermek bu kadar basit.