• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım ile başım beladaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi SuRqRiSe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

SuRqRiSe

Ziyaretçi
slmm
yardımlarınısa ihtiyacım varr. geçen haftasonu saçlarımı kısıla boyattımm ve saç uçlarım biras ölü olduğundan uçları çok farklı ve açık bi renk olmuştu bende acayipp sinirlendim gittim marketten çikolata kahve aldım nası pişman oldum bilemessinis evde kendim boyadımm dipler ve üst taraflar kısıl saçlarımın uç kısımları kahve olduu ne yapmam gerekir bana yardımcı olurmusunuss

kızıl bi renkle boyasaydın uclarını.. biraz kötü bi karar olmuş kahve tonu tercih etmen... bi kuafçre bi kuaföre göster istersen madem cok cansız sac ucların.. ya kessinler o kısmı yada tekrar boyayıp uyumlastırsınlar rengi...

Öncelikle saçının ucundaki cansız kısımlardan kurtul çünkü o kısımlar boyayıda kabul etmiyor o yüzden ilk boyattığında uçları farklı olmuş. İkinciyede kahve almışsın ama tabiki ilk boyamada oturmaz o renk akar, hele kızılın üzerine başka renk oturtmak çok zor oluyor. Şuan sen hangi rengi istiyorsun? Kızıl yada farklı başka renk istiyorsan bir süre kullan bu saçının boyası akıcak zaten iyice o zaman kuaföre boyatırsın. Ama eğer çikolata kahve istiyorsanda bir süre sonra al bir kutu daha boya. İkincide dahada iyi olduğunu görürsün ama rengi oturtana kadar ayda bir boyatman lazım. -tatlicadiarzu-

Back