• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım iki renk oldu ne yapabilirim?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Merhaba kızlar,
Asıl sac rengım kestane , ama sarı ıstıyordum dıye saclarımı fıldısı rengıne boyayarak actım
sımdı dıpten cıkan saclarım boyadıkca tam ıstedıgım gıbı oluyor ama saclarımın uc kısımları boyayı tutmuyor kırmızı oluyor boyadıkca saclarım suan ıkı renk alttakı saclarında boya tutması ıcın ne yapabılırım ? bı onerısı olan varmı

Merhaba kızlar,
Asıl sac rengım kestane , ama sarı ıstıyordum dıye saclarımı fıldısı rengıne boyayarak actım
sımdı dıpten cıkan saclarım boyadıkca tam ıstedıgım gıbı oluyor ama saclarımın uc kısımları boyayı tutmuyor kırmızı oluyor boyadıkca saclarım suan ıkı renk alttakı saclarında boya tutması ıcın ne yapabılırım ? bı onerısı olan varmı
çok açık renklerde ve üst üste çok boyanınca saç boya alma özelliğini kaybedebilir bence uçlara biraz bakım uygulayın daha çok dipp boya yapın her seferinde uçlara sürmeyin derim sonrada o kırmızı olan yerlere kullandığınız rengin küllü olan bir rengini sürüp belki kırmızılığı biraz yok edebilirsiniz sonra komple boyayın en azından fark zamanla azalır yada güvendiğiniz bir kuaföre bu farkı düzelttirin sonra dip boyanızı kendiniz zaten yaparsınız:16:

cevap verdıgınız ıçın teşekkür ederım :)
kuaförlere de guvenemıyorum nedense en ıyısı yıne kestane yada kahve tonlarına boyamak galıba

Back