Saçım için yardımcı olurmusunuz

ANGELLOLITA

!Hiç AşIk OlMaDıM!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
89
0
16
Mardin
Slm bayanlar.Ben sacîmi gecen sene kestim herzamanki gibi kendi kuaforumde fakat istedigm kadarkisaltmadigi icin ,1 kac hafta sonra baska bir kuaforde kestim kesmez olayadim!Kestikten sonra sacimda dokulme,incelme,oldu ve uzamiyo artik uclarinda kiriklar var fonden dolayi evde ucundan kestim azcik kendine gelir die ama bi faydasi olmadi.tekrar kendi kuaforume gidip ucundan kestirmek istiyom ve onden percem vermek istiyom.sacim tahmini 1 sene falan olduomuz hizamin altinda olan sacim, sadece goğus hizama kadar uzadi.Lutfen yardim edim sacimi onaracak, dolgunluk verecek,parlaklik verecek,uzatacak,besleyecek bir karisim urun farketmes bilen varsa lutfen yardimci olsun acil.

Slm bayanlar.Ben sacîmi gecen sene kestim herzamanki gibi kendi kuaforumde fakat istedigm kadarkisaltmadigi icin ,1 kac hafta sonra baska bir kuaforde kestim kesmez olayadim!Kestikten sonra sacimda dokulme,incelme,oldu ve uzamiyo artik uclarinda kiriklar var fonden dolayi evde ucundan kestim azcik kendine gelir die ama bi faydasi olmadi.tekrar kendi kuaforume gidip ucundan kestirmek istiyom ve onden percem vermek istiyom.sacim tahmini 1 sene falan olduomuz hizamin altinda olan sacim, sadece goğus hizama kadar uzadi.Lutfen yardim edim sacimi onaracak, dolgunluk verecek,parlaklik verecek,uzatacak,besleyecek bir karisim urun farketmes bilen varsa lutfen yardimci olsun acil.

valla canım elden elede değişiyor..kendi kuaförüne git tekrardan kestir..badem yağı sür sürekli.ben diğer öyle bakımlara pek inanmıyorum..badem yağını kirpkiklerime kaşlarıma bile sürüyorum ben..saçların sana küsmüş belliki..kuaför değiştirme bence..ben kendi kuaförmden başka bi kuaföre asla güvenemem.hadi fön felan neysede.saç bu...sen dön kuaförüne gene..

Saça atılan ara makas saçları mahvediyor inceltiyo, inceldiği için cansızlaşıp dökülüyo bence o yüzdendir.Saçını kendi kuaförüne yeniden düzgün bi şekilde kestir sonra sağlıklı bi şekilde kimyasal değilde bitkisel şeyler kullanarak bakım yap kendine gelir umarım saçların.

bakım serumları maskeleri var kozmetikçilerde saçına göre verirler... birde bitkisel olarak hint yağını çok ama çok duyuyorumm bakımı onarımı için parlaklık için...
uzaması içinde şampuan içine ( sarımsak özlü bitkisel şampuan) çamterebentin atıyormussun 1 kapak kadar...
bunlara bende baslıcam inşallah çünkü çok fazla gözlemliyorum bu konuları heryerde yazıyor ve sonçlar çok iyi

bitkisel yağlar bir yere kadardır daha prof. yardımlara ihtiyacınız var .bol bol maske kullanın kısa sürede saçınız toparlanır

Aslında kestirirken dikkat edeceğin tek şey var; kesinlikle ve kesinlikle jilet ile kestirme. Ara makasta atmasın. Jilet ile kesilen uçlar ilk başlarda saçın kabarıklığını almış, inceltmiş güzel gibi gözükse de, uzadıkça ve fön çektirdikçe uçlar tırtık tırtık olucaktır.

Ara makaslar jiletler saçı mahveder.Bırakın gür kalın gözüksün mis gibi derdiniz ne saçı inceltiyorsunuz anlamıyorum:53:
Bakımını eksik etme doğal şampuanlar kullan haftada 2 kere maske yap kendine gelir ama 1 seneye anca:31:

hızlı etki gösteren denenmiş bir formül sana
bepanten ampul+bemix(kötü kokar istersen koyma)+badem yağı+ zeytinyağı
karıştır bunları bi şişenin içine koy haftada 1 kez saç diplerine yedir br kaç saat bekle .. .. saç diplerini şampuanla veya sabunla iyice kurutmadan yıka.. sonraki gün gene yıkarsın.... kolay gelsin

Canim ben olsam sactan iyi anlayan bir kuafore gider sac nereden gucsuzlesmeye, cansiz olmaya basliyor onu ogrenirdim. Cunku yeni gelen saclarin cansiz gelmez kesimden dolayi olusan sorunlarda.. ne kadar bakim yaparsan yap sac olduyse kurtaramiyosun kesim tek care.. neyse eger sacim cok kisa kalmayacaksa cansiz kisim kesildiginde kestirirdim. Kisacik kalicaksa ve istemiyorsamda entele ile saclarimin uzamasini hizlandirir daha sonra diger kismi kestirirdim. Benim sacim boyama sirasinda boyle oldu.. kesimden sonra 15 gun surmezdi yine kirilmasi uclarinin.. cansiz kismi tamamen kestrdim su anda massaallahi var nazar degmesin :)

Son düzenleme:
Umarim saclariniz istediginiz sagliga ve uzunluga ulasir. Sanirim tekrar kestirmeniz gerekecek.
Yanliz konuyu guzellik,bakim &kozmetikler basliginda, sac bakimi kismina yazmaniz daha dogru olur.

Canim ben olsam sactan iyi anlayan bir kuafore gider sac nereden gucsuzlesmeye, cansiz olmaya basliyor onu ogrenirdim. Cunku yeni gelen saclarin cansiz gelmez kesimden dolayi olusan sorunlarda.. ne kadar bakim yaparsan yap sac olduyse kurtaramiyosun kesim tek care.. neyse eger sacim cok kisa kalmayacaksa cansiz kisim kesildiginde kestirirdim. Kisacik kalicaksa ve istemiyorsamda entele ile saclarimin uzamasini hizlandirir daha sonra diger kismi kestirirdim. Benim sacim boyama sirasinda boyle oldu.. kesimden sonra 15 gun surmezdi yine kirilmasi uclarinin.. cansiz kismi tamamen kestrdim su anda massaallahi var nazar degmesin :)

cnm entele ne? Bu cok iyi bir yontem cnm tsk.

valla canım elden elede değişiyor..kendi kuaförüne git tekrardan kestir..badem yağı sür sürekli.ben diğer öyle bakımlara pek inanmıyorum..badem yağını kirpkiklerime kaşlarıma bile sürüyorum ben..saçların sana küsmüş belliki..kuaför değiştirme bence..ben kendi kuaförmden başka bi kuaföre asla güvenemem.hadi fön felan neysede.saç bu...sen dön kuaförüne gene..

cnm benım haklısın ıste bılemedım ozaman .bıkere tek baska kuaforde kestırdım şimdi 1 sene oldu bıraz uzamıs saçım.bıde badem yagı denedım ama bıraz uzattı sonra uzatmadı.kırpıgımdede denedım aynı sekılde yanı bellı bı sevıyeye kadar uzatıyo o kadar ondan fazla uzatmıyo.

Umarim saclariniz istediginiz sagliga ve uzunluga ulasir. Sanirim tekrar kestirmeniz gerekecek.
Yanliz konuyu guzellik,bakim &kozmetikler basliginda, sac bakimi kismina yazmaniz daha dogru olur.

tşk cnm .cnm konuyu nasıl taşıyacagımı bılmıyorum.yetkılıler taşır fark ederlerse sanırsam.

Saça atılan ara makas saçları mahvediyor inceltiyo, inceldiği için cansızlaşıp dökülüyo bence o yüzdendir.Saçını kendi kuaförüne yeniden düzgün bi şekilde kestir sonra sağlıklı bi şekilde kimyasal değilde bitkisel şeyler kullanarak bakım yap kendine gelir umarım saçların.

tşk cnm.umarım.aramakas atırdım ondandır bıde baya atırdım 1 haftada 2 kuafore gıttım ılkıne atırdım kestırdım kısa kesmedı dıye baska kuafore gıttım onada attırdım o kadarda 2cı gittiğim kuafor ınceltme demesıne ragmen ben ınceltmesını ıstedım sacım baya gurdu o aralar sıkılmıstım bıde ınce sac modaydı dıye o an cahıllıgıme denk geldı dıyelım.

Son düzenleme:
bakım serumları maskeleri var kozmetikçilerde saçına göre verirler... Birde bitkisel olarak hint yağını çok ama çok duyuyorumm bakımı onarımı için parlaklık için...
Uzaması içinde şampuan içine ( sarımsak özlü bitkisel şampuan) çamterebentin atıyormussun 1 kapak kadar...
Bunlara bende baslıcam inşallah çünkü çok fazla gözlemliyorum bu konuları heryerde yazıyor ve sonçlar çok iyi

cnm sen başlayınca benı sonuçlardan haberdar edersen sevınırım

canim ben olsam sactan iyi anlayan bir kuafore gider sac nereden gucsuzlesmeye, cansiz olmaya basliyor onu ogrenirdim. Cunku yeni gelen saclarin cansiz gelmez kesimden dolayi olusan sorunlarda.. Ne kadar bakim yaparsan yap sac olduyse kurtaramiyosun kesim tek care.. Neyse eger sacim cok kisa kalmayacaksa cansiz kisim kesildiginde kestirirdim. Kisacik kalicaksa ve istemiyorsamda entele ile saclarimin uzamasini hizlandirir daha sonra diger kismi kestirirdim. Benim sacim boyama sirasinda boyle oldu.. Kesimden sonra 15 gun surmezdi yine kirilmasi uclarinin.. Cansiz kismi tamamen kestrdim su anda massaallahi var nazar degmesin :)

cnm benım bulundugum sehırde saçtan anlayan pro yok.başaka şehırlere gıtsemde prof bıle olsa bu olaydan sonra saçımı başkasının elıne vermeyı dusunmuyorum urktum çunku artık.saçımı gordukce mahf oluyorum.

Back
X