• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım için yardımcı olur musunuz

14gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
117
43
38
merhaba daha öncede konu açmıştım 9 yıldır saçlarımı siyaha boyuyordum ve aşırı uzun saçlarım kalçamdalar şuan yaklaşık 5 aydır boyamıyorum saçlarımı forumda ilk yaş mayayla saç rengi açmayı denedim çok fark göremedim ozaman sonra c vitaminiyle açmayı denedim ve o zaman konu açmıştım e fotograflar eklemiştim c vitaminiyle de açılmayı çok anlamamıştım farkını yinede dayanamadım ikinci defa c vitaminiyle açmayı denedim ama fark olmadı bende ara verdim bu hafta saçıma papatya suyu sürdüm hatta limonlu ballı tarifi de denedim saçlarım ışıkta kızıl parlıyordu dün de dayanamadım ombre seti alıp çene hizamdan itaberen boyadım fotoğraf ekliyorum ilk halleri son bugun ki hali ve istediğim rengi , ombre seti kızıl olanı değildi sarı olanıydı ama saçım kızıl açıldı 30 dakika tuttum saçımda aşırı açılmadı kahve kızıl gibi ev içinde ışık da kızıl oldu ben küllü renkleri seviyorum ya da yumusak bir kahve tonu istiyorum şu haliyle boyasam tutar mı kendi saç rengim koyu kumral kulağımdan iki parmak falan üstü kendi rengim ilk iki fotoğraf yaş maya ve c vitamini sonrası ışıkta bu renkti normal ışıkta siyah duruyordu yine üçüncü fotoğraf ombre denememden sonrası hatta daha kırmızı duruyor cep telefonum tam rengi vermemiş en son fotoğraf da ki renk çok hoşuma gidiyor bu tonlra boyasam tutar mı ya da bu tonlara ulaşana kadar ne yapayım kızıldan bakırdan hoşlanmıyorum, fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• sac3.jpg
    sac3.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 106
  • sac2.jpg
    sac2.jpg
    1.000 KB · Görüntüleme: 94
  • 2014-10-13 16.45.41.jpg
    2014-10-13 16.45.41.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 103
  • scl0x.jpg
    scl0x.jpg