Saç Kesim Şekilleri Saçım için model tavsiye edebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Arkadaslar saclarımı degistirmeye karar verdim :) Sizce hangi sac modeli yakısır bana ?
Fotoğrafı kaldırdım ama ek bilgiler vereyim .Alnım kücük kahkül denedim gitmiyor saclarım dalgalı ve omuzlarımın biraz altına geliyor. :)

Son düzenleme:
Fotoğrafı kaldırmıssın nasıl ıstersen öle yap demekten başka bisey dıyemıyecegım zaten kımsede birşey yazmamış dert yerınde bu konu alakasız kalmış. :)

canımcım katlı kestir yada tek perçem yaptır ama yandan bende saça taktım bu ara değişiklik iyi geliyor upuzun saçlrım vardı gittim kestirdim valla rht ettim...

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmanız gerekiyor.
Bu nedenle konu "Saç şekilleri" başlığına taşınmıştır.

Tek percem var da cok dagılıyorlar . O yüzden tutturuyorum rüzgarda falan ve derste rahatsızlık veriyorlar . Topladıgımda bile hos görünecek bir sac sekli istiyorum aslında ben , var mı aklında olan ?

Tesekkürler konuyu uygun baslıga tasıdıgınız icin. :)

Beni tarif etmissin sanki : ) Sadece saclarım senden biraz daha uzun. Bende kestirmek icin model arıyorum fakat genelde öneriler aynı oluyor

pencede percem ve kahkul kullanma bu senenin modası ön uzun doğal saçlar bende perçem var yandan uzatıyorum bir yağmur yağsın dağılıyor zaten kötü gözüküyor bende saçlarımı toplayıp önleride tel tokayla topluyorum daha rahat ediyorum öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…