Burda yüzünü karalamışsın ama benzetildiğiniz ünlüler konusunda fotoğrafın var ve ben ordaki saç rengini çok beğendim yüzünede çok yakıştığını düşünüyorum o rengin, bence acilen o renge dönüş yapmalısın dediğin gibide kendin boyayabilirsin bence güzel bir boya markasıyla kuaför etkisi hiçte zor değil. Kumral hatunlar bana her zaman daha güzel ve doğal gelmiştir zaten :)
bence bu renk çok yakışmış sana ama diğer renkleri de görmek lazım tabi
Kız o degılde bol fotolu demossın sadece 3 tane var bu mu bol fotofraflı bea
Uyanık senı = ben valla sacını begendım koyduhın fotpda ıuı karar senın heheHeheyahu sen iste daha çok fotoğraf koyayımm ama biraz üyeleri çekmek amaçlı yazdım onu 3 tane de az değil kiiiii
vayy kız cok tatlıymıssın allah senı evlıysen sahıbıne bekarsan annene bagıslasınBi fotograf daha koyayım o zaman bak bakalım sarı mı kahverengi mi :)
Eki Görüntüle 1230145
vayy kız cok tatlıymıssın allah senı evlıysen sahıbıne bekarsan annene bagıslasınbu halın daha bı huzel sankı bılemesım =)
Hayırlı bır kosmet bulursun ınseflapost: 36691110 .!.:Çok teşekkür ederiiimmm :) Bekarım da sahibimi bulsam artık diyorum hehe :)
Bende dönücem sanırım bu renge daha asil alımlı duruyor gibi gelmeye basladı :)
Altin pariltili toffeye boyaa bu 2 renk arasi bir sey ve gercekten cok parlak duruyor :)
Hayırlı bır kosmet bulursun ıns
Senin istedigin rengin 3ton koyusu falan yani kumrala yakin çok acik degil koyuda degil ama :)) daha açık bi sari istersen eğer altin paraltili bal rengine boya derim :) çok bi anlatamadim ama internetten bakarsan daha açıklayici olur :)
canım hangisi sensinÇok teşekkür ederiiimmm :) Bekarım da sahibimi bulsam artık diyorum hehe :)
Bende dönücem sanırım bu renge daha asil alımlı duruyor gibi gelmeye basladı :)
canım hangisi sensin
yüzünü karalamışsın ama biride çok tatlısın yazınca bilemedimmm
bu arada hangi ünlüye benzetiliyorsun bunları bilsek daha yardımcı oluruz
kafamda soru işareti oldu şimdiii
canım hangisi sensin
yüzünü karalamışsın ama biride çok tatlısın yazınca bilemedimmm
bu arada hangi ünlüye benzetiliyorsun bunları bilsek daha yardımcı oluruz
kafamda soru işareti oldu şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?