Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım hangi RENK?!

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
20
318
Son düzenleme:
çok açık bir renk değil sanırım gördüğüm kadarıyla karamel kahve gibi duruyor
güzel renk ayrıca

çok açık bir renk değil sanırım gördüğüm kadarıyla karamel kahve gibi duruyor
güzel renk ayrıca

Canım sağol cevabın için. Platinden döndüm ama karamel olmadığını söylediler kumral olarak anlaşmıştık. Zaten öbür aya balyaj olacak ama bana da koyu geldi ya bilemiyorum.

Canım sağol cevabın için. Platinden döndüm ama karamel olmadığını söylediler kumral olarak anlaşmıştık. Zaten öbür aya balyaj olacak ama bana da koyu geldi ya bilemiyorum.

2. resmi sonradan gördum canım biri flashlı galiba o yuzden karamel gibi durması normal ama kahveye bakıyor daha cok flashsz fotografta daha acık duruyo ayrıca platinden döndüysen gözüne koyu gözükür cünkü alışık değilsin. bide çok akıcak o benim saçım bal rengiyken surekli koyulastırmak icın attigm boyalar 3 4yıkamaya acıliyordu sanki hiç boyamamış gbi :s çok koyu degil saçın merak etme ince balyaj veya ışıltıylada çok hoş durur bence :)

Evet normal ışıkta çekilmiş olanla gün ışığı arasında bayağı fark var ben de anlamadım Yine de ilk fotoğraftaki gibi hafif bakıra dönük bakır kahvemsi bir renk gibi, inşallah dediğin gibi akar da balyajla iyi durur. Zaten saçım bayağı yanmıştı yine iyi toparlardı kuaför sağolsun.

fark olur ışıklı olan her zaman daha koyu ve daha bakırlı görünür :) benim saçımda hiç bakırlık yok normalde flashlı makineyle cektgm zaman turuncumsu duruyor ve daha koyu duruyor hç takılma bence. normal bi boya bile çok yıpratırken platini düşünemiyorum :/ tabi görmedim saçını tam olarak ama şu fotograflarda bile gayet güzel duruyor platinden 10kat iyidir bence :) balyajlada ekstra daha güzel olur bak köpügü tonlarında falan çok hoş olur.

Canım geç yanıt için çok pardon. Ben cevapladım sanıyordum meğer sayfayı kapamışım o gün, şimdi fark ettim :) Hmm bunu bilmiyordum, ama dediğin gibi bu tür bir bakırlık olması normalmiş. Bir de zaten platinin üstüne direkt kumral boyayamadığı için astar işlem falan yapıldı o boya kızıllık içeriyordu saçlarım kıpkırmızı oldu hatta o esnada. Platin değil de onun bir öncesindeki röflem çok iyiydi, saçlarım uzundu Şu an çok yıprandı, moralim de bozuk bepanthane ampullerle düzeltmeye çalışıyorum. Beni rahatlattığın için teşekkür ederim, balyaj inşallah güzel olur. Şu an çok düz renk geliyor bu saç bana.

rica ederim canım saçta hafif bakırlıgı seviyorum ben ama tabi sevmeyenlerde oluyor :) bence bir sure sık kendini sarıdan platinden uzak dur saçları öldürüyor resmen ben bi zamanlar röfle yapmıstım o bile mahfetmişti saclarım toparlamam yıllar aldı desem yalan olmaz biraz bakıma ver kendini :) umarım biran önce alışırsın yeni saçlarına :)

Evet mat göstermiyor bakırlık, canlılık getiriyor. Platin çok mat bir saç ve dediğin gibi hem yıpratıyor hem de saçların inceliyor! Ben zaten ince telli ve hacimsiz saçlara sahibim uzunken bile kuş kadar kalmıştı saçım. Sarı istiyorsan gölgeli kullanacaksın hevesini alacaksın, röfle dediğin gibi mahvediyor Bu benim kaçıncı hatam ya, yıllar alıyor eski haline gelmesi aynen.

Ya kızlar röfle için saç uzatıyorum ama sizin yazdıklarınızı okudum şuan çok üzüldmm benim saçım çok sağlıklı şuan. bu kdar mı kötü bişey mi bu röfle çok mu yıpratır saçı

Canım sacın cok guzel bence... Sac rengin acık kahve gibi googledan bakabilirsin...
Bende Miley Cyrusun sac renginden istiyorum, kendi rengim koyu kestane napıcam bilmiyorum.

gün ışığındaki rengi ne kadar tatlıymış öyle

lütfen bana söyle nasıl ulaştın o renge :)))))

Son düzenleme:

Röfle değil yoğun gölge ya da balyaj yaptır. Hollywood yıldızları hep öyle yaptırıyor bak. İlk röflede ne güzelmiş dersin, 3 ay geçer 2. röflende de of çok güzel biraz daha açayım dersin 3. röflende saçın azalır 4. röflen artık allah kerim.

Canım sacın cok guzel bence... Sac rengin acık kahve gibi googledan bakabilirsin...
Bende Miley Cyrusun sac renginden istiyorum, kendi rengim koyu kestane napıcam bilmiyorum.

Ay canım teşekkür ederim Miley Cyrus'un saç rengini bilmiyorum ama açık renkse riske girme kendin yapma.

gün ışığındaki rengi ne kadar tatlıymış öyle

lütfen bana söyle nasıl ulaştın o renge :)))))

Teşekkür ederim.

Canım bu aslında 7.0 yani kumral. Çünkü kuaförüm bilgisayara kaydettirdi bir daha geldiğimde karışıklık olmaması için. Ama onun öncesinde astar boya sürdü saçım platin olduğu için direkt kumral yapsa yeşile dönerdi. O astar boya bayağı kızıl, kırmızıydı, onun üstüne 7.0 ile boyadı nötrledi mi artık bilemiyorum ama böyle oldu.

Son düzenleme:
Bilmiyorum googleda Miley Cyrus 2013 yazınca görürsün balımm, platin gibi cok istiyorum...
Eşim dedi en iyi kuaföre götürücem diye ama "ya olmaz bu saç" diye geri cevirirlerse diye gitmek icin üşeniyorum...

Bilmiyorum googleda Miley Cyrus 2013 yazınca görürsün balımm, platin gibi cok istiyorum...
Eşim dedi en iyi kuaföre götürücem diye ama "ya olmaz bu saç" diye geri cevirirlerse diye gitmek icin üşeniyorum...

Baktım şimdi, canım o saç platin Ben platinden döndüm aynen o renkti, çok mat bir saç platin. Daha açığı yok zaten. 1 ay zor dayandım sonra direkt kuaföre gittim ne yaparsa kabulümdü. Ve ben 1 senedir röfle kullanıyordum zor dayandım 1 ay o renge, o kadar kötüydü.

Bilemiyorum saçım kısa benim onunki gibi aynı o yüzden siyahla erkek gibi oluyor gibi geliyor bana

Bilemiyorum saçım kısa benim onunki gibi aynı o yüzden siyahla erkek gibi oluyor gibi geliyor bana

Saçın kısaysa kullanabilirsin. Mesela kuaförde bir kız vardı o da tekrardan platine döndü. Ama öyle tek renk olarak değil balyaj halinde döndü ve platin oldu. Tek renk işlem yaptırma.

Tamam cnm...
Tesekkür ederim seninki güzel ama...
Ben boyatırsam resmimi yüklerim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…