Saç Rengi ve Saç Boyama Sacim Hangi Renk ? Turunculuktan Nasil Kurtulabilriim ? Yardim !

solora

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
9
4
6
34
Norveç
Merhaba Kizlar
ben gecen haftalarda bir cilginlik yapip saclarimi boyattim , onceden belime kadardi gittim bide kisacik kestirdim , simdi sutyen kopcamin oralara geliyor ancak , oncesi ve sonrasi fotograflarini koyuyorum
sacimin boyasini kendim yapmaya calistim , size sorum su , aralarda turuncu parlama var bundan nasil kurtulabilirim ?

silvershampoo var loreal'in onu bir arastir.. o turunculuklarini alir..

Küllü boyayla boyaman gerekiyor. O kızıllıklar saçını yıkadıkça daha da açılır ve renk sırıtır maalesef. Çok koyu olmasın diyorsan 7.1, koyuluğu farketmez diyorsan da 6.1 ile boyayabilirsin Kolay gelsin
Şimdi tekrar baktım fotoğrafa 8.1 de uygulayabilirsin.

Son düzenleme:

benımde saclarım cok saglıklı uzun ve normal gurlukte cok ıyı bakarım koyu kestane sıyah gıbı her yıl bır kere golge attırıyodum bal kopugu sonra sıkıldım dedım açık küllü kumral yapayım ...kuoföre gittim yavas yavas alısayım diye küllü kumral istiyorum dedim.önce saçıma bişey sürdü akıtıcam dıperını kırıcam dedi sonra onu yıkadı ve güya küllü kumrala boyadı.sonuc saclarım tatlı bır karamel rengi ve diplerim güneşte turuncu kızıl parlıo delirmek üzereyim küllü kumralla alakam bile yok ne yapmalıyım ?? heryere soruyorum ama hiç cevap yok...

evet bende boyamayi dusunuyorum ama bilerek boyamadim , daha 2 hafta oldu bu islemi yapali sabirli olup bekliycem sacim zarar gormesin diye
Bugun ayrica john frieda nin go blonderini aldim ve silver sampuan aldim bakalim onlar da kizilligi yok etmede ise yariycak mi , yoksa dedigin gibi 7.1 bir vurup gecicem , icine biraz mavi boya koyup

biri silver şampuan yazmış sakın ha sakın silver şampuan sarı saçlara özeldir koyu saça sürülürse saçın cok acayip bi yansıma elde edersn. o garip parlamalar saç boyanın kalitesiyle de alakalı ve kullandıgın oksidan tutma dakikan vs..
sana tek tavsiyem bu işlerden anlarım konumda mevcut burada bakabilirsin.. saçlarını eski haline eski boyan ile döndürmen

Son düzenleme:

valla satin aldim bugun en iyisi kullanayim , baktim bi turlu olmuyor o zaman yine 5 numaraya boyarim , eski sac rengim oydu

Merhaba. Genelde bu tür renkler boyayınca bazen kafa dibinde kızıllıklar olabiliyor. Bende kıpkızıl saçımı açık kumral yapacağım diye saçımın başına gelmeyen kalmamıştı 3 yıl önce kaç defa boyadım :) o yüzden baya deneyimliyim bu konuda Çok koyu olmasın diyorsan 7.1 ile boyamanı tavsiye ederim sana da 2 boyamadan sonra renk oturunca da 8.1 açık küllü kumral yapabilirsin güzel renk gerçekten

Eğer saçın çok kırılgan hassas bir yapıya sahip değilse 7.1 veya 6.1 fazla zarar vermez. Çünkü çok açık tonlar değiller. Ama dinlendirmek istiyorsan,bekleyebilirim diyorsan tabi ki beklemek daha iyi

Ürünleri dene tabi işe yaramazsa küllü kumral yaparsın kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…