- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 31
-
- Konu Sahibi Combativeenemy
Beyaz sabunla yıkayın 2 yıkamada akarSlm arkdaslr size bir şey danışacağım saçımı 2 yıldır ombre kullanıyordum ve bundan sıkıldım çikolata kahvesine boyattım sonra ilk yıkkamamda boya aktı snra kuaföre gittim tek renk boyattım o tonlara yakn bişey istedim dhaa koyu bi renk yptı koyu renge alışkın değilim şimdi tekrardan kuaförden çikolata kahvesine boyamak istiyorm ama tekrardan yıkanınca akar mı saçım yıpranır mı boyarsam eğer 3. Boyama işlemi olck ne diyosnz
Şuan siyaha dhaa yakın cok koyu oldu alışkın değilim bu renge içiç daralıyor gördükçeÇikolata kahvesi de ilk boyamada baya koyu giriyor daha sonra açılıyor. Suan ki saç renginiz nedir ? Belki yıkadıkça akar sonra çikolata kahvesine boyarsınız.
3 gün oldu yıkadım akmıyorAkar zaten boyatma 12 gün sabret
Ciddi misinizBeyaz sabunla yıkayın 2 yıkamada akar
12 günde akıyor .ablamin 15 günde akkmıştı ama akiyorrr3 gün oldu yıkadım akmıyor
Akar hatta alttaki ombre sarıysa sarıların görünme ilmihali de var. Zamanla boyattikca oturur renk. Ayni sekilde bir tecrubem var . Ombre ustune c. Kahve yapmistim aynisi dediginiz gibi olduSlm arkdaslr size bir şey danışacağım saçımı 2 yıldır ombre kullanıyordum ve bundan sıkıldım çikolata kahvesine boyattım sonra ilk yıkkamamda boya aktı snra kuaföre gittim tek renk boyattım o tonlara yakn bişey istedim dhaa koyu bi renk yptı koyu renge alışkın değilim şimdi tekrardan kuaförden çikolata kahvesine boyamak istiyorm ama tekrardan yıkanınca akar mı saçım yıpranır mı boyarsam eğer 3. Boyama işlemi olck ne diyosnz
Evet böyle mavi siyah boyayı akıttım saçımdanCiddi misiniz
Sevgilimle buluşcamm o yüzden biran önce düzeltmek istiyorum kendimi begenmedim böyleEn az bir ay bekleyin. Saçınızı da bu kadar yormayın bırakın biraz nefes alsın.
İnşallh benimde sevebileceğim bir renk çıkar ortayaSaclarim ombreydi. Korona da mor yaptim. Sonra kuaforler acildi. Kahveye dondum. Ilk seferlerde uclardan gözüküyordu.
Birazda kestirip tekrar tekrar boyattim. su an rengine bayılıyorum
TeşekkürlerAkar hatta alttaki ombre sarıysa sarıların görünme ilmihali de var. Zamanla boyattikca oturur renk. Ayni sekilde bir tecrubem var . Ombre ustune c. Kahve yapmistim aynisi dediginiz gibi oldu
Benim kendi bpyamam güzeldi zaten rengi ertesi yıkamada aktı kuaföre gdilnce o cok koyu yptı eski akmış hali dha güzeldiKoyu Kestane bile akıyor, gün ışığında kahve duruyor. Çikolata kahve de bir aya doğallaşır, çok çok koyu bir renk değil, orta karardır.
Akar sabır biranda 3 günde nasıl aksın o boya 2 hafta bekle3 gün oldu yıkadım akmıyor