Ben yillardir sacimi boyayan biriyim onceleri kendim boyardim sonra rofle olayina girdim en sonunda pes ettim biraktim kendi sac rengime dondum uclarda hala sari var. Ne kadar boya yapsam da bu konularla ilgili biraz cahilim. Istedigim renk hep hayal kaldi kuafore gidip foto verip bunu istiyorum dedigimde alakasiz bir renkle ciktim inanin mahalle kuaforunu de denedim dunyaca unlu kuaforu de. Sonuc hep husran olunca biraktim ben de. Ama iste su sari sacin cazibesi yok mu yine kafam bulanmaya basladi.
Simdi soyle, ben aslinda sacimda aralarda sanki gunesten acilmis gibi isiltilar istiyorum uclara dogru da hafif acilsin bunun adi cerceve mi oluyor nasil bisey bu cerceve yani kuafore gidince derdimi nasil anlatmaliyim. Bir de istegim renk kullu bir renk ama bazi yorumlarda gordugum kadariyla donuklasabiliyormus mat durabiliyormus. Su ekledigim gibi istiyorum bunun uclara bu rengin bir ton falan acigini istiyorum.
Son birsey de devamli dip boyasi yapmasam arada diplerin rengini kirdirsam ve cerceve denen olayi yaptirsam olur mu.
kendi sac rengim boyle. Bu gecen kisin basinda cekilmisti simdi sacim kurek kemigimin tam altinda bitiyor ve kahkulum yok artik ama renk aynen bu. Ne diyorsunuz istedigim renk olur mu