• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım gördüğü işlemlere rağmen hala sağlam!!!!

tuqcee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
139
0
96
İstanbul
sçlarm kınalydı dha önceden kızıl yapılablmek içn üç dfa oreal yemşti...kzıldan kurtlmak içn saçımı küllü kumrala boyadm .. hiç bi kapanma görmeynce 10 gün snra açıcı sürüp tekrar boyadm.. bu sfer güzel kapanmştı ama bi iki tel kızl vardı onun içn 5 gün snra tekrar küllüye boyadm..bu sfer çkan renk çok koyuydu sevmedm.. aynı gün açıcı sürdm we açık karamele boyadm..baaa dayanklı bi saçm varmış....çok kalitesz ypranmş ble olsa şuan kafamda hala saç olduğu içn şükrediyorum... saçbi kıız içn çok önemldr ya güzellk katar insana nasl kıydm bilmiyorum:S:S:S:1no2:

benim sacımda kızıldı eskiden kuaför kapayacagız diye orta kahve tonlarında boyadı ve tabiki kapanmadı 6 ay gecti iice aktı ve diplerim koyu kumral uclar patlıcan moru gibiydi kuzenimin yardımıyla boya silici aldım (oyster mi neydi adı) kullandım ama sonuç hiç bekledigim gb olmadı saclarımın rengi cok az acılmıstı bende ertesi gün gittim küllü sarıyla koyu kumralı karıstırıp boyadım. tam bir faciaydı sonra gidip o günün aksamı orta kahve aldım boyadım simdi mutluyum en azından renk farkı belli olmuyor.saclarım cok incedir cok dökülür ama bu işlemlere dayandı hemde 2 gün icinde 2 boya 1 silici işlemi gördü gerci ilerleyen zamanlarda acısı cıkar ama su an sorun yok. siz siz olun bulasmayın böyle işlere insanı cok geriyor.:olmaz:

bende 2 gün önce gaza gelip röfle yaptırdım ancak sonuçtan pek de memnun olduğumu söyleyemeyeceğim...çarş. günü sacımı koyu bir renge boyatıp o sarıları kapatmayı düşünüyorum. umarım sacım yanmazzz...daha da başka bir şey yapmayı düşünmüyorum...

Back