Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım fazla açılmaya başladığı için boya yaptırdım

Koyu kahve mi açık kahve mi ?

• Koyu kahve

OY: 0 0,0%
  • Açık kahve

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Septie

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
5
3
28
İlk saçım koyu kestane rengindeydi ve ben uçlarına doğru iki ton falan açılsın istiyodum dipleri yine kendi rengi kalmasını istiyodum.Kuaföre gittiğimde açıcıyı baya sürdü diplerine kadar bende sadece uçlara doğru açıyosunuz değil mi dedim evet dedi.Fakat sonuç olarak tüm saçım nerdeyse açılmış aralarında boşluk bırakmış ve sarıya kadar giden bir renk olmuştu öyle ki bazı yerleri sarımtırak bazı yerler karamel gibi tuhaf bişey oldu bir seneye kadar bu saçı kullandım fakat gitgide daha da açıldı nefret ettim -_-
sonuç olarak boyaya başvurdum

Kuaföre canlı çok koyu olmayan çikolata gibi kahve istediğimi söyledim -_-
Fakat sandığımdan çook daha koyu bir saç elde ettim
neden neden neden ... -_-
insanlar bana yakıştırmıştı ama sana çkolata kahve gibi tonlar yakışırdı bu çok koyu diyenler daha fazlaydı tabi bir sene o açık saç yüzünden şok oldu millet ahhaha
ve aktı her yıkadığımda banyo sipsiyah oluyodu sinirden ölüyodum o kadar para veridm bu kadar da akmamalı diye düşündüm gene uçlara doğru fazla açık tepesi koyu bi renk oldu en son ve bende anneme boyatma kararı aldım

Ve bakırımsı tonlar da istediğim için Loreal 7.43 numaralı boyasını aldım zaten saçım koyu olduğu için fazla açık bir ton olmazdı sadece bir tüp aldım saçım çok fazla olmasına rağmen öncelikle renk nası olur görmek istedim ve şu an gerçekten memnunum hiç akmıyor o kadar kuaföre para verdiğime değmemiş ve tonu güzel bir daha ki ay iki tüp alıp tamamen boyayacağım

işte şu an böyle bir daha ki ay tamamen boyadığımda nasıl olucak merak ediyorum ^^

bu klüpte yeniyim size bildiklerimi paylaşmak isterim ciltle ilgili özellikle ^^

maşallah ben çok beğendim canım gitmiş yüzüne iyice oturunca dahada iyi olur güle güle kullan...

TE="Septie, post: 41944196, member: 695355"]İlk saçım koyu kestane rengindeydi ve ben uçlarına doğru iki ton falan açılsın istiyodum dipleri yine kendi rengi kalmasını istiyodum.Kuaföre gittiğimde açıcıyı baya sürdü diplerine kadar bende sadece uçlara doğru açıyosunuz değil mi dedim evet dedi.Fakat sonuç olarak tüm saçım nerdeyse açılmış aralarında boşluk bırakmış ve sarıya kadar giden bir renk olmuştu öyle ki bazı yerleri sarımtırak bazı yerler karamel gibi tuhaf bişey oldu bir seneye kadar bu saçı kullandım fakat gitgide daha da açıldı nefret ettim -_-
sonuç olarak boyaya başvurdum

Eki Görüntüle 1593538

Kuaföre canlı çok koyu olmayan çikolata gibi kahve istediğimi söyledim -_-
Fakat sandığımdan çook daha koyu bir saç elde ettim
neden neden neden ... -_-
insanlar bana yakıştırmıştı ama sana çkolata kahve gibi tonlar yakışırdı bu çok koyu diyenler daha fazlaydı tabi bir sene o açık saç yüzünden şok oldu millet ahhaha
ve aktı her yıkadığımda banyo sipsiyah oluyodu sinirden ölüyodum o kadar para veridm bu kadar da akmamalı diye düşündüm gene uçlara doğru fazla açık tepesi koyu bi renk oldu en son ve bende anneme boyatma kararı aldım

Eki Görüntüle 1593536

Ve bakırımsı tonlar da istediğim için Loreal 7.43 numaralı boyasını aldım zaten saçım koyu olduğu için fazla açık bir ton olmazdı sadece bir tüp aldım saçım çok fazla olmasına rağmen öncelikle renk nası olur görmek istedim ve şu an gerçekten memnunum hiç akmıyor o kadar kuaföre para verdiğime değmemiş ve tonu güzel bir daha ki ay iki tüp alıp tamamen boyayacağım
Eki Görüntüle 1593557

işte şu an böyle bir daha ki ay tamamen boyadığımda nasıl olucak merak ediyorum ^^

Eki Görüntüle 1593537 Eki Görüntüle 1593559

bu klüpte yeniyim size bildiklerimi paylaşmak isterim ciltle ilgili özellikle ^^[/QUOTE]
YENİ saç rengin çok yakışmış bakırdan vazgeçme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…