Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım elektrikleniyo

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GossipGirl_XoXo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
59
1
86
32
İstanbul
merhaba kızlar saçım çok elektrikleniyo saçlarım yanıp döküldüğü için saçıma zarar vercek şeyler sürmek istemiyorum napabilirim ne kullanabilirim?

saçlarımı yıkadıktan sonra sıkıca toplamazsam bi türlü yatıştıramıyorum. üstelik çok kalın telli ve sık. eğer çaresini bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfeeeeeennnnnn

ah bende de aynı dert var.
fön cektirince kendimi cok iyi hissediyorum o yüzden.
sacımın doğal halini sadece ıslak jöle kullandıgımda seviyorum bu elektriklenme yüsünden

arkadaslar benımde kendım fon cektıgımde elektırıklenıyo ve kabarıyodu,sacım normalde dalgalı oldugundan cabuk kabarıyo o yuzden her kuaforede saclarımı emanet edemıyorm bakırkoyde necmı alı dıye bı kuaforum var cok memnunum gercekten, daha once cok kuafore gıttım ama memnun kalamadım,necmi ali kuaför benım sacımdan gercekten anlıyo,

benımde elektırıklenme problemım vardı bu yuzden actıgım konuda bana tavsıye edılen bı sprey wardı elektırıklenmeyı durdurduguna daır,SELECTİVE PRO-TEK MAVİ SU,elektırıklenmeyı ve kabarmayı onluyo,kuru saca uygulanır durulanmaz ve fonden oncede kullanıldıgında fonu sabıt yapıyo,tavsıye uzerıne aldım,sonra bı kacgun sonra kuaforume gıttım baktım oda bu urunu kullanınca guvenle emın oldum:1hug:

tatlım benimde aynı sorunum vardı benimde saçlarım yandığı için köpük jöle benzeri şeyler sürmek istemiyordum ve ben saç şekillendiriciler kullandım elidorun falan ama en son markette maxxel diye bir ürün gördüm sprey şeklinde şu glissin varya hani ona benziyor ve çok memnunkaldım elektriklenme sorunum yatıştı kabarma falanda olmuyo ve saçı sert yapmıyo tavsiye ederim..

maxxel i ilk defa duydum bende deneyim bari saçıma bişi yapmasında

SELECTİVE PRO-TEK MAVİ SU bunada bakmak lazım artık işe yarar bişiler bulmak istiyorum saçıma zarar vermicek çok kötü gözüküyolar

bende de aynı dert var elekrikleniyo kabarıyo cansızzzzzzz ooooofffffffffffffffff ooooooooooooffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…