Arkadaşlar benim saçım normalde aşırı düzdür.Fakat banyo yaptıktan sonra öyle bir kabarıyor ki o düz saç garip garip şekiller alıyor.Üstelik kurutunca saçımı düzleştirsemde fönde çeksem hiçgüzel olmuyor.Bu yüzden cuma akşamı banyo yapıyorum ki pazartesiye kadar anca düzeliyor saçımı yapıp okula gidiyorum.Buna bi çare varmı bu kabarmadan bıktım artık banyodan soğudum ya hafta içi saçımı yıkayıp okula gidemiyorum iğrenç oluyor.Bu kabarıklığı önlicek birşey biliyorsanız paylaşın lütfen.Bi arkadaşım ben banyodan sonra örtü bağlıyorum demişti onu denedim sanki saçımda savaş başlamıştı gibi düzleştirene kadar canım çıktı o kadar mı bozuk olur bi saç lütfen bi çareee :gitme: :gitme: senağlama
şampuanını değiştirebılırsın eğer bunu denemediysen. ben dove kullanırken saçlarım havalarda uçuyodu. normalde düz saç kafaya yapışır en azından benimki öyle oluyor.
saçın çok kuruysa elektriklenebilir eğer kabarmanın yanında bu sorunun da varsa bence şampuan değiştirip saçlarını biraz nemlendirecek bir şeyler kullanman gerek.