• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım çok yıprandı :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba. Sorunum çok büyük. Hani reklamlarda yıpranmış saçlar gösterirler ya böyle kabarık kabarık, işte onlar benim saçlarım :14:
Saçımı kuruttuktan sonra elektrikleniyor, uçuşuyor, kabarıyor, tel tel koyun tüyü gibi :14:
Saç tipim yağlı. Ben saçımın sağlıklı olmasını istiyorum, böyle kırıkların havada uçuşmadığı, saçımı yıkayıp hemen dışarıya çıkabileceğim, tel tel elektriklenmeyen bir aç istiyorum. Dün otobüsteki bir kızın saçına baktım, bir de kendi saçıma baktım ağlayasım geldi :14:
Sizin kullanıp da memnun kaldığınız bir saç kremi var mı? Biraz hesaplı olanlarından? :14: Nolur bana yardım edin :43:

öncelikle saçını kurutmayı bırak iyice zarar verirsin. saçlarını kestir. clear ın şampuanını öneririm yağlı saçlar ada yıpranmış saçlar için. ve elidorun sac kremi. ama asla fön değdirme saçına ve de kestir

öncelikle saçını kurutmayı bırak iyice zarar verirsin. saçlarını kestir. clear ın şampuanını öneririm yağlı saçlar ada yıpranmış saçlar için. ve elidorun sac kremi. ama asla fön değdirme saçına ve de kestir

Saçımı daha yeni kestirdim ama saçım iyice yıprandı ve kırıklar dipten başlıyor porsuk gibi :50: Kurutmasam olmuyor sinüzit yüzünden doktorumun kesin emri var, elidorun şampuanını kullanıyorum biraz yumuşattı saçımı ama reklamlarda çıkıyor ya saç kremini uzun süreli kullanımdan sonra saçlar parlıyor, elektriklenmiyor ne güzel.. Tabi ne kadar doğru olduğu tartışılır ama benim için elektriklenmesin yeter :14:

Watsons ballı maskesini tavsiye ederim canım,şampuanı ile birlikte kullanıyorum çok memnunum.Saç maskesi şu boyların içinde verilen yumusatıcılar gibi aynı:)
Sonrasında da saçlarını kurutmadan kullanman için (yada sonrasında)yine aynı markanın saç serumları var mağazalarında hemen bulabilirsin,ısıya karşı dayanıklı serumları mevcut üstelik sıfır elektriklenme yapıyor,en azından bende öyle.

Resimlerini de ekliyeyim:)

Son düzenleme:
Back