Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saçların gec uzuyorsa kına yakabilirsin. cok besliyor ve hızlı uzamasını saglıyor. tecrübeyle sabittir![]()
canım saçların gec uzuyorsa kına yakabilirsin. cok besliyor ve hızlı uzamasını saglıyor. tecrübeyle sabittir![]()
saçım çok yavaş uzuyor ve incenapablirimmmm........
Kına kokmaz mı ki? : S
saçım boyalı kızıla çok yıprandı baya kına sürsem daha değişik olcak rengi düşündüm aslndaama başka ne yapabilirm kii
saçım boyalı kızıla çok yıprandı baya kına sürsem daha değişik olcak rengi düşündüm aslndaama başka ne yapabilirm kii
Benimkide öyleydi çok araştırma yaptım bu konudasarımsak faydalı olacaktır. Sarımsağı ortadan ikiye bölüp saç diplerine uygula yarım saat kadar beklet sonra yıka. Kokusu kalmıyor merak etme
bioblasın yavaş uzayan saçlar için şampuanı var onu kullan ben kullanıyorum :) çok memnunum
bi sitede gördüm ve yorumlar gayet olumluydu::
ilk önce badem yağını dipten uca kadar masaj yaparak sürüyoruz
2,3saat bekletip
saçımızı yıkıyoruz
duştan çıkarken en son hazırladığımız
1avuç sinameki
1litre kaynamış suda 10dk demlendiriyoruz sonra süzüp bi kaba koyuyoruz
ve duştan sonra saçımızı bu su ie yıkıyoruz.
haftada 2 defa yapılıyormuş.. 1.5 ayda 10 cm uzatıyomuş saçları ben denicem bunu![]()
canım hangi sitede gördün sen bunu benim saçlarım yanlış kesim boya ve röfleden dolayı adete küstü hiç uzamıyor ve aşırı yıprandı daha önce ben sinamekiyi kullandım bemiks bepanthen ampülle falan içine zeytin yağı ve badem yağıda koyoyordum ama banyo öncesi uyguluyordum pek bi değişiklik olmadı bende saçlarım belimdeydi ama 2 yıldır omuzumda ve artık uzamasını istiyormm![]()
aynen öyle benimde saçım kestirdiğimden beri doğru düzgün uzamadı sanki bana küstü gibiama bunu denicem ayrıca site şuydu: 1.5 ayda 10cm saç uzatan formül umarım faydası dokunur ya :)
bi sitede gördüm ve yorumlar gayet olumluydu::
Ilk önce badem yağını dipten uca kadar masaj yaparak sürüyoruz
2,3saat bekletip
saçımızı yıkıyoruz
duştan çıkarken en son hazırladığımız
1avuç sinameki
1litre kaynamış suda 10dk demlendiriyoruz sonra süzüp bi kaba koyuyoruz
ve duştan sonra saçımızı bu su ie yıkıyoruz.
Haftada 2 defa yapılıyormuş.. 1.5 ayda 10 cm uzatıyomuş saçları ben denicem bunu![]()
verdiğin sitedeki tüm yorumları okudum bende sinamekiyi kaynatıp içine badem yağı ve bemiks konulan formülü yapmaya başladım sen deneyeceğim demişsin denedinmi gerçekten okadar uzatacakmı ki hangisi daha faydalıysa onu yapalım