Saç Uzatma Yöntemleri Saçım çok yavaş uzuyor yok mu bir çaresi ?

canım saçların gec uzuyorsa kına yakabilirsin. cok besliyor ve hızlı uzamasını saglıyor. tecrübeyle sabittir :37:

saçım çok yavaş uzuyor ve ince :( napablirimmmm........

yanlış konuda açılmış. saç uzatma yöntemleri konusunda açılmalıydı.
kesinlikle saçlarını örmeni tavsiye ediyorum. farklı farklı modellerde ör saçlarını sürekli örülü kalsın. faydasını görüceksin. :34:

saçım boyalı kızıla çok yıprandı baya kına sürsem daha değişik olcak rengi düşündüm aslnda:( ama başka ne yapabilirm kii

sen kına yak ayda bir kez diplerine yine azar azar boya sürebilirsin ben öyle yapıyorum. böylelikle sacımda renk degisikligi olmuyor hemde kına ayrı bir renk güzelligi verdi. sacımın kalitesi arttı resmen. birde kına yakmadan bir gün önce sarımsak zeytinyagı uygularsan daha da güzel etki ediyor :34:

Benimkide öyleydi çok araştırma yaptım bu konuda :D sarımsak faydalı olacaktır. Sarımsağı ortadan ikiye bölüp saç diplerine uygula yarım saat kadar beklet sonra yıka. Kokusu kalmıyor merak etme

şampuanının içine çam terebentin ilave et.

üzerinde yazar miktarı

Dax supergro diye bir ürün almıştım zamanında internetten.Saç uzamasında gerçekten oldukça etkili.kullandığım ürünler içinden en etkilisi diyebilirim.fiyatı da uygundu

kınayı süreceksen sürekli sürmelisin. çünkü saç alışıyor ve devamlı sürmezsen çok yıpranıyor. saçın hızlı uzmaası için çam terebenti öneririm.

saçım boyalı kızıla çok yıprandı baya kına sürsem daha değişik olcak rengi düşündüm aslnda:( ama başka ne yapabilirm kii

Benimkide öyleydi çok araştırma yaptım bu konuda :D sarımsak faydalı olacaktır. Sarımsağı ortadan ikiye bölüp saç diplerine uygula yarım saat kadar beklet sonra yıka. Kokusu kalmıyor merak etme

bioblasın yavaş uzayan saçlar için şampuanı var onu kullan ben kullanıyorum :) çok memnunum

kızlar merhaba.
daha önce aldığım saç cilt bakımı ve make up eğitimlerim artı her bulduğumu orama burama sürmem münasebetiyle kendimi deneyimli sayıyorum. benzer konuda topic açmıştım bende bakmak isterseniz diye link veriyim. ister burdan ister ordan konuşalım nasıl arzu ederseniz.
şunu diyeyim saçım hem sık röfle attırmaktan yanmıştı hem dökülüyordu hem matlaşmıştı. okuyacağınız şeyleri uyguladım ve şu an o kadar canlı ki saçlarım...
http://www.kadinlarkulubu.com/yipranmis-saclar-cozumleri/641314-sac-bakim-gunlugum.html

bi sitede gördüm ve yorumlar gayet olumluydu::
ilk önce badem yağını dipten uca kadar masaj yaparak sürüyoruz
2,3saat bekletip
saçımızı yıkıyoruz
duştan çıkarken en son hazırladığımız
1avuç sinameki
1litre kaynamış suda 10dk demlendiriyoruz sonra süzüp bi kaba koyuyoruz
ve duştan sonra saçımızı bu su ie yıkıyoruz.
haftada 2 defa yapılıyormuş.. 1.5 ayda 10 cm uzatıyomuş saçları ben denicem bunu :40:

İlk önce doğal şampuan ve saç kremlerini kullanmalısın sonra bakım olarak saçına zeytinyağını , badem , bemiks ampul ve evigen ampulü karıştır ve tüm saçına uygula zeytinyağı has olursa çok iyi olur zeytinyağını bi 20saniye ısıt öyle kullan ki kafa derin daha iyi emsin saçına uygularken derine masaj yapmayı ihmal etme burda bir sürü saç uzatma topiği var onlara bakarsan iyi olur kafana yattıysa merak etme bu yağlar kafandan 2şampuanlamayla çıkar eğer kafana yatmadı veya işe yaramadıysa doktoro gözükmeden fayda var belki bi vitamin filan eksiktir

ilk önce badem yağını dipten uca kadar masaj yaparak sürüyoruz
2,3saat bekletip
saçımızı yıkıyoruz
1avuç sinameki
haftada 2 defa yapılıyormuş.. 1.5 ayda 10 cm uzatıyomuş saçları ben denicem bunu :40:

canım hangi sitede gördün sen bunu benim saçlarım yanlış kesim boya ve röfleden dolayı adete küstü hiç uzamıyor ve aşırı yıprandı daha önce ben sinamekiyi kullandım bemiks bepanthen ampülle falan içine zeytin yağı ve badem yağıda koyoyordum ama banyo öncesi uyguluyordum pek bi değişiklik olmadı bende saçlarım belimdeydi ama 2 yıldır omuzumda ve artık uzamasını istiyormm :(

canım hangi sitede gördün sen bunu benim saçlarım yanlış kesim boya ve röfleden dolayı adete küstü hiç uzamıyor ve aşırı yıprandı daha önce ben sinamekiyi kullandım bemiks bepanthen ampülle falan içine zeytin yağı ve badem yağıda koyoyordum ama banyo öncesi uyguluyordum pek bi değişiklik olmadı bende saçlarım belimdeydi ama 2 yıldır omuzumda ve artık uzamasını istiyormm :(

aynen öyle benimde saçım kestirdiğimden beri doğru düzgün uzamadı sanki bana küstü gibi :50: ama bunu denicem ayrıca site şuydu: 1.5 ayda 10cm saç uzatan formül umarım faydası dokunur ya :)

Ilk önce badem yağını dipten uca kadar masaj yaparak sürüyoruz
2,3saat bekletip
saçımızı yıkıyoruz
1avuç sinameki
Haftada 2 defa yapılıyormuş.. 1.5 ayda 10 cm uzatıyomuş saçları ben denicem bunu :40:

verdiğin sitedeki tüm yorumları okudum bende sinamekiyi kaynatıp içine badem yağı ve bemiks konulan formülü yapmaya başladım sen deneyeceğim demişsin denedinmi gerçekten okadar uzatacakmı ki hangisi daha faydalıysa onu yapalım

verdiğin sitedeki tüm yorumları okudum bende sinamekiyi kaynatıp içine badem yağı ve bemiks konulan formülü yapmaya başladım sen deneyeceğim demişsin denedinmi gerçekten okadar uzatacakmı ki hangisi daha faydalıysa onu yapalım

henüz denemedim ama deniycem yorumlar olumlu gelmişti bana o yüzden denemeye karar verdim de evden dışarı çıksam ilk işim malzemeleri almak olcak :)

Back