slm arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ve cansız artı hiç uzamıyor sürekli topluyorum bir ara perma yapmaya karar verdim gür gözüksün diye ama cesaret edemedim çünkü saçımı açık bırakamıyorum bütün bitkisel ilaçları kullandım bioxsin şampuan kullanıyorum inanırmısınız çok üzülüyorum aranızda böyle sorunu olan varmı ne yapmam gerekiyo
slm arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ve cansız artı hiç uzamıyor sürekli topluyorum bir ara perma yapmaya karar verdim gür gözüksün diye ama cesaret edemedim çünkü saçımı açık bırakamıyorum bütün bitkisel ilaçları kullandım bioxsin şampuan kullanıyorum inanırmısınız çok üzülüyorum aranızda böyle sorunu olan varmı ne yapmam gerekiyo
2 senedir bioxcin kullanan biri olarak yeni başladıysan bırakmamanı tavsiye ederim. 2 sene boyunca saç yıkamamı hep onunla yaptım başka şampuan kullanmadım. İlk aylarda hiçbir sonuç alamadım sürekli dökülmeye devam etti krem sürüp saçımı açmaya çalıştığımda elime bir tomar saç geliyordu. Şimdi yıkama sonrası saçıma baktığımda geçen seneye oranla saçım 3te bir hatta 4te bir dökülme oluyor. Saçımın dökülmesi %75 azaldı yani. Sana da aynı şeyi tavsiye ederim gürleşme olması için de şampuanıma yani her zaman kullandığım bioxcin'e evigen bemiks ve sarımsak kattım işe yarayacağına inanıyorum sen de deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?