• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım çok renkli

etugba34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
17
0
86
İstanbul
bilmiyorumkismilekızlar kendi saçım çok koyu kahve.8 yıldır kızıldı 5 ay önce saçımı açtırdım ve röfle yaptırdım.kızıllıklar oluştu tabi sarılı kızıllı bi saç ve ayrıca diplerde çıktı şimdi ne renge boyatsam karar veremiyorum.4 renk var saçımda sarı,kızıl,koyu kahve ve açık kahve.uçlarım daha açık sarı hatta.ne yapacağım yardım edinnnnn

direk siyaha yakın bi renk boyasan..mesela küçk sırlarda'ki ayşegül'ün saç rengi senin sarılıkları kızıllıkları kapatır

ayyyy bahçelievlerde bir kuaför bu hala getirdi kızılı açalım sana röfle yapalım dedi bende kızıldan baya sıkılmıştım aaa süper hadi değişiklik olsun dedim.bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim içinde içim rahattı baya lüks ve şık bir yer hemen güveniverdim hiç yapmam ama.bana bırak süper olucaksın dedi.ilk açtığında bir yıkadı dehşet ben çıldırdım bu ne ya filan diye yok dedi daha röflen var bekle süper olucak dedi.röfleden bi çıktı dipleri kızılımsı aralarda öle iğrenç bişey oldu.kavga ettik tabi.bide üstüne karamel yaptı ben çıldırınca çıktığımda fena değildi ama 1 hafta kalmadan aktı.hemen ablamın kuaförüne gittim ucların yanmış bu nasıl iş diye boyamadı elimde kalır dedi.kızlar fena yani

geçmiş olsn cnmm

her kuaföre gitme güvenme..saçınla da oynama..

hiç iyi bişi değil

ben doğal rengime döndüm rahatladım bugün kahvrengiyle bile yapamadım hep akıyo tutmuyo felan uğraşamıycam artık hevesimi de aldım zaten ...

Back