• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım çok koyu oldu

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
33
merhaba kızlar saçlarımın üstü koyu sarı aşağısı platine kdr açılmış nerdeyse beyaz gibiydi bana çok cansız geliyodu geçenb ay garnier 8.0 koyu sarı ile boyadım saçımın rengi değişmedi resmen. çok azcık koyulaşsın birazda sıcak sarı olsun istiyodum.
bu sefer 8.0 palette bal köpüğü aldım içine kahve köpüğü kattım oksidanı %6 kullandım sonuç saçlarım aşırı küllü kumral baya koyu. ne alaka anlamadım uçlar bide grimsi oldu çok kötü. napabilirim saçımı tekrar eskisi gibi olsun razıyım pzts böyle işe gidemem :(

merhaba kızlar saçlarımın üstü koyu sarı aşağısı platine kdr açılmış nerdeyse beyaz gibiydi bana çok cansız geliyodu geçenb ay garnier 8.0 koyu sarı ile boyadım saçımın rengi değişmedi resmen. çok azcık koyulaşsın birazda sıcak sarı olsun istiyodum.
bu sefer 8.0 palette bal köpüğü aldım içine kahve köpüğü kattım oksidanı %6 kullandım sonuç saçlarım aşırı küllü kumral baya koyu. ne alaka anlamadım uçlar bide grimsi oldu çok kötü. napabilirim saçımı tekrar eskisi gibi olsun razıyım pzts böyle işe gidemem :KK43:
akar canım siyah boyamamıssınki oho 2 güne bile akar saçın kız üzülme. zeminin platinmiş şükret beyaz sabunla 2 gün bouunca yıka krem sür baya akar

Back