• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım çok açık sarı oldu bakarsınız ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
Saçlarımı kuaför de boyattim saçlarım civciv sarısı çok açık platin gibi oldu küllü hafiften de ama diplerimde bazı yerlerinde turunculuk kaldı ben bu kadar açık istememistim 2 ton koyultmak istiyorum hangi numara boya almam lazım 2 ton koyultmak için 9.1 olur mu yada 9.0 alsam turunculuga belki yol açabilir ama anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi 2 ton koyultsam yeter

WqXMjq.jpg

Bence loreal 9.1 den bir tüp 8.1 yarım tüp kullanarak boyarsan küllü bir sarı elde edersin . Küllü sevmiyorsan 9 ve 8 numara öneririm. Kuaför kötü bir iş çıkarmış. Alt ve üstlerde renk farkı çok fazla. Dediğimi yaparsan bence sonuç güzel olur. Ayrıca bir daha asla oryal kullanma. Saçlarını loreal excellence 12.1 ile aç. Siyah saçı bile küllü sarı yapan harika bir boyadır . Toz açıcılardan uzak dur .

Son düzenleme:
Saçını koyulmak için boya yerine cila arttırabilirsiniz. Bende boya kurbanı olmuştum bı zamanlar. Koyu Kahve diye karamel boyadı kuafor. Çok açık oldu beğenmedim. Üstüne cila attı baya koyultuo saçı cila. Üst üste iki kere boyarsan yanar canimm. Bence cila yaptir

Bence loreal 9.1 den bir tüp 8.1 yarım tüp kullanarak boyarsan küllü bir sarı elde edersin . Küllü sevmiyorsan 9 ve 8 numara öneririm. Kuaför kötü bir iş çıkarmış. Alt ve üstlerde renk farkı çok fazla. Dediğimi yaparsan bence sonuç güzel olur. Ayrıca bir daha asla oryal kullanma. Saçlarını loreal excellence 12.1 ile aç. Siyah saçı bile küllü sarı yapan harika bir boyadır . Toz açıcılardan uzak dur .
Baska bır soru ama cvblarsan sevınırım eskı yorumunda gordum goz kapagı amelıyatı oldum demıssın sonuç nedır

Back