Saç Rengi ve Saç Boyama saçım çikolata kahve bal köpüğü tutarmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kayu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kayu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
11
0
36
Siirt
ya benim saçlarım önce siyaha boyatmıştım sonra kuaför oryalle açtı üstüne patlıcan moru sürüp balyaj attı çok güzel olmuştuama ondan sıkılıp üstüne çikolata kahveyle sıcak çikolata karıştırıp sürdüm kapandı şimdii bal köpüğü istiyorum nasıl elde ederim bilen varsa sölesin lütfennn acil yardıma ihtiyacım varrr tşklerrr:18:

bi kere açtırdım bidaha o kadar para veremem param yok(ben zaten böle çok açık bi renk istemiyorum kumral gibideolsa iyi olurdu açmadan yapsam olmazmıı(5:

boya boyayı açmıyorki açmadan kumrala çok zor donulur bnmde basımdan gectı sıyaha yakın kahveden kumrala sarıya gelene kdr kaç kere işlemden geçti saçım.. kuofore gıtmeden palette acıcı fln alıp kendın ac ..

tşkler cnm amam ben burda okumuştum hep gitim palette açıcı aldım açtım saçımı oldu sana rengarenk siyah turuncu kırmızı kahve her yer bi renk oldu bana başka bişi tavsiye edebilirmisin biraz şu saçımın rengini açmak istiyorum18:

bir boyamada istediğin renk olmaz açmadan ancak birkaç boymada olur benimki sıcak çikolataydı sonra üzerine açtırmadan karamel boyattım sonra kendim üzerine palette delux altın karamel boyadım şimdi istediğim renk oldu epey açıldı rengi hiç açtırmadım yıpranmasın diye sende birkaç boyamada istediğin renk olur

tşkler cnm peki ben saçıma çok açık sarı sürsem sonrada bal köpüğü tutmazmı acabaa çok soru sordum amaa affedinn

olabilir denemek lazım sonuçta açma işlemi olmadığı için yanma olayıda olmaz açık sarıyı yaptığın zaman fındık kabuğu gibi bir renk olur hemen arkasından 2 yada 3 hafta ara ver sonra bal köpüğünü al boya sonra devam et ara ara bal köpüğüne boyamaya birkaç boyamada ancak tam rengini alır zemin koyu olduğu için tavsiyem palette delux al bende onun altın karamelini aldım kuaförde boyattığımdan daha güzel oldu, boyarsan sonucu yazmayı unutma buraya

tmm cnm denicem fotomuda koycam umarım güzel olurr çok tşkederimmm öptüm muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…