• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım bu renk olur mu ?

oz_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
34
14
88
merhabalar,
Doğal saç rengim koyu kahve ve yıllarca sarı röfleli kullandım. Herkes de bana çok yakıştığını söylüyordu ama saçlarım çok yıprandığı için saçımı Kolleston köpük boya 8 numara ya boyadım ve şuanki rengi asagıdaki gibi . Ama sarı saçlarımı çok özledim ve sinem kobalın saç rengi gibi yapmak istiyorum. acaba evde kendim hangi boya ile boyasam bu rengi tuttururum kızlar , bilen varsa yardım lütfeennn

$Capture2.jpg $Capture.jpg

Canıımm sarı saç çok zordr :) Bana sorarsan hiç böyle bi işe girme :) Saçların zaten yıpranmş. Hele hele evde hiç deneme. Bi kuaföre gt sen :)

merhabalar,
Doğal saç rengim koyu kahve ve yıllarca sarı röfleli kullandım. Herkes de bana çok yakıştığını söylüyordu ama saçlarım çok yıprandığı için saçımı Kolleston köpük boya 8 numara ya boyadım ve şuanki rengi asagıdaki gibi . Ama sarı saçlarımı çok özledim ve sinem kobalın saç rengi gibi yapmak istiyorum. acaba evde kendim hangi boya ile boyasam bu rengi tuttururum kızlar , bilen varsa yardım lütfeennn

Eki Görüntüle 450257 Eki Görüntüle 450256

merhaba,
kahve üzerine sarı röfleli halinin fotoğrafını koyabilir misin? ben de öyle br şey yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım..

bence bu saçının üstüne açık kumral yap çok güzel olur sararmaz ama kumrallığı cok güzel ;)

Back