Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım bu renk kızıl kahve rengini tutturmak için ne yapmalıyım? ACİL!!

interpreteroffuture

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2
1
24
Kızlar, esmer tenli, koyu kahverengi gözlüyüm saçlarımı kızıl kahve yapmak istiyorum. Rengi nasıl elde edeceğim ve farklı bi renk denemem gerektiği hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 20160727_203405.jpg
    20160727_203405.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 183
Kızlar, esmer tenli, koyu kahverengi gözlüyüm saçlarımı kızıl kahve yapmak istiyorum. Rengi nasıl elde edeceğim ve farklı bi renk denemem gerektiği hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kizil kahve rengini 6 veya 7 tonlarda dusuk 5 tonlarinda ki kizillari tercih ederek elde edebilirsiniz saclariniz koyu gorunmuyor ki koyu olsada ilk boyamada oturmayabilir ama ikinci ve ucuncu boyamada oturacaktir dedigim gibi 6 ve 7 numarali kizillar canli kizil tonlaridir ama 5 numarali kizillari tercih edin ve loreal bence en iyi kutu sac boyasi ve yanilmiyorsa kizil kahve tonlari bulunuyordur ve genelde esmerlere kizil onermiyolarda siz kendinize uygun goruyorsanizda baskalari muhim degil umarim yardimci olmusumdur

Sunuda ekleyeyim gozumden kacmis sac uclariniz sanirsam acık tonlarsa flashtan kaynakli olmasa gerek saciniza uclarda baslamayin boyarken uclari cok acik oldugu icin daha acik bir gorunum elde edebilirsiniz diplerden uca dogru gitmenizi oneririm

X