Kızlar benim saçlarım önceden dalgalı ve çok posuruktu ne yapsam düz kalmıyordu, arzumun düzleştiricisini aldıktan sonra saçım ilk kez düz kaldı, çok hoşuma gitti, çok memnun kaldım ama saçımın yapısını da düzleştirdi artık eski dalgasından, posurukluğundan eser yok. posuruk kalmamasından memnunum aslında, neyse ne yapıyorsam şekil veremiyorum örüyorum açtığımda güzel oluyor ama bir kaç saat sonra sönüyor, bütün dalgası yok oluyor. şu resimlerde ki saçlara çok hayranım özellikle ilk ikisine. bu tarz saçları nasıl elde edeceğime dair internette çok araştırmalar yaptım, çok videolar izledim ama yok ne yaptıysam olmuyor. saçım maşa tutuyor ama 1 ay önce kırıklarımı aldırdım rahatça uzasın diye şimdi saçıma herhangi bir şekillendirici de sürmek istemiyorum. sizin bir bilginiz varsa, yardımcı olmanızı bekliyorum.
eger sacini örmek istiyorsan yikadikdan sonra sacina köpük sür sonra tara ((biraz kurut fön haifif (istege bagli) ) örmeye basla... örgülerini actikdan sonra elince dalgarini acmaya basla...bu islemden sonra genis aralikli bi taraklar hafif ucundan basliayrak yukaraiya dogru kerepe at cok hafif ama ... yada ellerinlerde yapan mümkün mesela sacini omuzlarina acik biraktiginda sol elinle sacinin ucunu tut tutabildigin kadar sol elinlede saclarin arasindan parmaklarini gecir ve hafifce yukariya dogru tara..sacini daginik kabarik bir hava vercekdir.. sonundada spreyle :) dene belki hosuna gider... anlatabildigim kadar anlattim
canım ben saçıma köpük sürmeyi sevmiyorum ya, sürüyorum da yağlıymış gibi birbirine girip kıtır kıtır oluyor saçlarım, belki de fazla sürüyorum bilmiyorum ama o konuda elimin ayarını bilmiyorum kafama göre sürüyorum başka yolu yok mu bunun
tabiki köpüksüzde olur.. saclarin sönmesi normal masa bile akio bir zaman sonra...ya dedigim gibi ellerine kabartabilirsin sacini hafif sekilde yada öyle normal dogal haline birakcaksin oda hos olyuor bana göre.. malesef alima baska bir cözüm yolu gelmio ...herseyi dene en iyi cözumu kendin bulacaksin :)
Saçlarını başını öne eğerek kurut istersen tara kuruturken ben öyle yapıyorum ondan sonra başın öne eğikken saçlarını at kuyruğu yapıyormuş gibi başının tepesinde elinle tut ve burmaya başla (halat gibi bir görüntüsü olacak) en sonunda saçların burmaktan topuz haline gelecek bu şekilde topuz yap. Gece yaparsan daha iyi olur uyurken öyle kalması daha uzun süreli sonuç verir. Sabah açtığında saçlarını ellerinle tara sadece tarak kullanma ve Akat gardi marka sprey kullan ben çok beğeniyorum hemde çok ucuz diğer spreylere göre. Bütün gün saçların dolgun ve o reklamlardaki kadınlarınki gibi dalgalı olacaktır.