Saç Kesim Şekilleri saçım asla düz olmuyor ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nymphe_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
3
0
36
Ankara
merhaba canlarım.. benim sorunumla ilgili değişik konular var hepsine bakmaya çalıştım ama herkes farklı birşey önermiş. ben sorunumu sizlere anlatayım :)

saçımın cinsi; hafif dalgalı, ince telli zayıf ve kuru.. banyodan sonra saçımı ister kurutuyum, ister kendisi kurusun acayip elektrikleniyor. böyle hafif kabarmada değil çok şekilsiz kabarık duruyo.. saçıma öyle bakım falan da yapmıyorum. sadece krem olarak banyoda saç kremi kullanıyorum ve duruluyorum. o da sadece dolaşmayı önlüyor, taramayı kolaylaştırıyor.

elektriklenmesinden sonra saçımı düzleştirmeyi deniyorum, olmuyor. yani nasıl desem düzleştirdiğim halde bile düzleşmemiş gibi duruyor. dümdüz duran yer 1 saat içerisinde bükülüyor. sanki hiç düzleştirmemişim gibi bakımsız bi hale geliyor. yine elektrikleniyor.. şimdi sizlerden ricam yardım edin kızlar bana ne kullanmalıyım? banyoda ne kullanmalıyım. düzleştirdikten sonra kabarmaması için (pırasa fön derler ya) napmam gerek? yardımlarınızı bekliyorum.. bu arada kullandığınız gerçekten güzel düzleştirici markası varsa, yazarsanız sevinirim.

Öncelikle doğru şampuanı bulmalısınız. Şaç tipinize uygun, saç tipim ince ve kuru diyorsunuz. İşte maalesef bütün ince telli saç için sampuanlarda hep bu yazar " ince telli ve yağlı saçlar için", Sanki her ince saç yağlı olmak zorundaymış gibi. elektiriklenmeyi önleyen şampuan kullanabilirsin. mesela ;Organix | Organix Nar & Yeşil Çay Elektriklenmeyi Önleyici Bakım Serumu | 34,20 TL en ucuz fiyatı ve yorumları taksit seçenekleri

Birde bu elektiriklenme konusu farklı başlıkta kullanılmış bir bak istersen ; http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/242761-elektriklenmeyi-246nleyen-252r252n.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…