• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saçı yumurta sarısı ile yıkayın şampuana son

• Konu Sahibi Konu Sahibi hermana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hermana

Ziyaretçi
selamlar, saçım için hep iyi olanı araştıdım çünkü saçımda dermatit kepek kaşınma var, yerli kaynaklarda fazla bişey yok yabancılar çok daha iyi bu konuda şimdi 1 haftadır saçımı yunurta sarısı ile yıkıyorum bildiğimiz yumurta sarısı doğal bir emülgatör yani hem yağda hemde suda çözünüyor, insanın saçındaki kir kendi saç derisi yağı toz ve ölü saç derilerinden oluşuyor yani yağlı bir madde yumurta sarısıla diplere masaj yaparak bu kiri eritiyoruz bir nevi. ben 4-5 dk masaj yapıyorum sonra ılık olan suylada duruluyoruz suda yumurta sarısını çözüyor ve akıp gidiyor çok iyi durulasakda banyodan sonra 3-4 saat kadar hafif yumurta kokusu algılanıyor ama uzaktan değil birisi saçınıza burnunu sokarsa ancak. ben içine aktardan aldığım saf lavanta yağından 1-2 damla katarak kokuyu maskelemeye çalıştım ama yinede oluyor. vanilla yağı alıcam onunla deniycem birde. sıcak su kullanmayın saça iyi durulayın ve hiç kalıntı kalmıyor tertemiz yapıyor saçı, kimyasal bir madde içermiyor dolayısıyla saçları banyodan çıkınca biraz sert gibi hissediliyor saç kremiyle koku maskelenebilir ben kullanmıyorum, düşük ısıda saçı kurutuyorum işlem tamam. saçım çok rahatlıyor bir kere hafif bir nem ve rahatlık hissediliyor saçta. güzel şekil alıyor kepek kaşıntı yok 2 günde bir yıkıyorum şimdilik bukadar.buyrunnnnnnnnn

bazı amerikalılarda saçını karbonat ve sirkeli suyla yıkıyor yıkayanların resmine bakıyorumda gayet sağlıklı saçları zaten 14 aydır böyle yıkıyorlar zararlı olsaydı vazgeçerdi heralde, şimdi bu seçeneklerden sampuansız ve sabunsuz saç yıkama metodu benimsenip o şekilde saçlar yıkanabilir. artık şu kimya devlerine paralarını vermeyin kendiniz yapın şampuanınızı ve daha sağlıklı olun. hiçbir pahalı şampuan bu doğal şampuanlar kadar iyi olamaz. bu devler piyasada öyle para kazanıyorlarki aklınız almaz büyük pazar ve kandırmaca

Eklentiler

• $IMG_4215333x500.jpg
    $IMG_4215333x500.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 403
  • $IMG_4246361x500.jpg
    $IMG_4246361x500.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 447
Son düzenleyen: Moderatör:
Duymustum ben bunu yabanci forumlarda yaziyorlardi ayrica gorumcemin esinin doktoruda yumurtayla yikamasini soylemis ama tabi problemi neydi sacla ilgili bilmiyorum

Back