• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacı yıpratmadan acan kuafor soyleyin nolur

nilufer81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
15
0
36
İstanbul
Anadolu yakasındayım. sacımı daha once actırmıştım toz acıcıyla ama cok yıprandı. sonra koyuya boyattım ama şimdi yine actırmak istiyorum. tabi boyayı silen yıpratmayan acıcılarla bunu yapabilecek iyi bir kuafor varmı bildiginiz?? yardımcı olun lütfen

ümraniyede gülnur kuaför var igdaşın karşısında.benim saçımla ilgilensin diye kadın 3 saat müşteri bile almamıştı :27: açıcıyı sürüp başımda bekledi.yavaş açıyorum yıpranmasın diye dedi.
çok fazla yıpranmadı.zaten saçımda 2 gün içinde yapılan bir röfle ve 2 kere boya vardı o beni kurtardı.
şimdi yine röfle bile yaptık :34:
tavsiye ederim :32:
he bide gelinlik kuaförüm var "dilber" kuaför acıbademde.o da yavaş yavaş açıyomuş.para kaygısı olmayan kuaförlerdendir.adamın ödülleri falan var.karısı da atv de makyöz.fiyatlar cazip.istersen tlf verebilirim canım
bi de bu açıcıların yıpratmayan cinsleri varmış sanırım onlar daha pahalıymış :27:

ümraniyede gülnur kuaför var igdaşın karşısında.benim saçımla ilgilensin diye kadın 3 saat müşteri bile almamıştı :27: açıcıyı sürüp başımda bekledi.yavaş açıyorum yıpranmasın diye dedi.
çok fazla yıpranmadı.zaten saçımda 2 gün içinde yapılan bir röfle ve 2 kere boya vardı o beni kurtardı.
şimdi yine röfle bile yaptık :34:
tavsiye ederim :32:
he bide gelinlik kuaförüm var "dilber" kuaför acıbademde.o da yavaş yavaş açıyomuş.para kaygısı olmayan kuaförlerdendir.adamın ödülleri falan var.karısı da atv de makyöz.fiyatlar cazip.istersen tlf verebilirim canım
bi de bu açıcıların yıpratmayan cinsleri varmış sanırım onlar daha pahalıymış :27:

mrb ben dilber kuoföre gıtmek ıtıyorum acıbadem koprusune yakınmı acaba, orda ınınce bulabılırmıyım

kızlar merhaba ben bir kuoför keşfettim küçükyalıda mk kuoför süper ya istediğim saç rengine kavuştum mehmet bey cook nazık sızı dınlıyor kuoför cook temız fıyatlar uygun şiddetle tavsiye ederim

Back