• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçi yiprananlara ozelll

pereira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
69
0
36
Diğer
arkadaslar yaklasik 1 haftadir denedigim bi yontemi sizlerle paylasmak istedim. aslinda tesaduf sonucu buldugum bi yontem ama gercekten bende cok ise yaradi... bildiginiz badem ozlu bir el kremini dustan sonra saçiniza bolca surun ve tarakla tarayin iyice yedirin saçiniza.. ben genelde saç duzlestiricisi kullaniyorum normalde saçim daha mat ve dogal olmayacak sekilde duz duruyodu elektrikleniyodu... bu yontemle inanilmaz derecede yumusak ve parlak gorunuyo kesinlikle yaglandirmiyor.. ben krem olarak boticario marka vanilya ve badem aromali el kremini kullaniyorum.. 1 haftada saçlarim inanilmaz yumusadi tavsiye ederim...

Tarakla yaydıktan sonra bekletip duruluyor musun canım??? Yoksa kalıyor mu?
Ağırlaştırmaz mı saçı sanki?

Yok canim durulamiyosun o sekilde kurutuyosun.. benim saçimi hiç yaglandirmadi ama bu saç tipine gore de degisebilir benim saçlarim normalde de biraz kuru.. 1 kere denemeni oneririm ben yaklasik 4 kere platin sari saç rengimi degistirip tekrar sariya donen biri olarak saçim inanilmaz zor islemlerden geçti belimdeki saçimi kisacik kestirmek zorunda kaldim.. bu devrede de neredeyse a dan z ye her yontemi pahallisi ucuzu her urunu kullandim.. valla bundan iyi sonuc vereni gormedim:D dene bir kere bence pisman olmayacaksin

Yok canim durulamiyosun o sekilde kurutuyosun.. benim saçimi hiç yaglandirmadi ama bu saç tipine gore de degisebilir benim saçlarim normalde de biraz kuru.. 1 kere denemeni oneririm ben yaklasik 4 kere platin sari saç rengimi degistirip tekrar sariya donen biri olarak saçim inanilmaz zor islemlerden geçti belimdeki saçimi kisacik kestirmek zorunda kaldim.. bu devrede de neredeyse a dan z ye her yontemi pahallisi ucuzu her urunu kullandim.. valla bundan iyi sonuc vereni gormedim:D dene bir kere bence pisman olmayacaksin

Ooooo denemek farz oldu o zaman :)))
Valla ben de çat diye siyahtan bakıra geçtim.
Çok ani oldu,tülük tülük şimdi saçlarım kestirmemek için zor duruyorum.
Bakalım bu işe yararsa hayatta kestirmem..

Paylaşım için teşekkürler :16:

Ooooo denemek farz oldu o zaman :)))
Valla ben de çat diye siyahtan bakıra geçtim.
Çok ani oldu,tülük tülük şimdi saçlarım kestirmemek için zor duruyorum.
Bakalım bu işe yararsa hayatta kestirmem..

Paylaşım için teşekkürler :16:

:) ayni benim durumudasin yaklasik 10 gun once platin rengimi esim istedigi icin siyah yaptim gozum alismadi 3gun sonra biraz açip kolestonun açik kahve rengine boyadim saçlaim hasat.....suana kdr bende saçlarim daha yumusak ve daha az tiftik tiftik duruo yaniklar gozukmuyo eger denersen bana da sonucu soyle lutfen:D bu arada bu marka turkiyede var mi bilmiyorum bulmayi çalis krem gercekten harika hiç yaglandirmiyorum

Back