Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇI YIPRANANLAR DAYANIŞMASI

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

melisaxt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
14
3
25
Saçlarım sunkiss açıcıdan sonra yıprandı ve ben seyrek ince telli saç yapısına sahibim.Saçlarımı yıpranmış görüntüden kurtarıcak yumuşatıcak ve hacimli göstericek sprey krem yağ vs var mı.Ben hindistan cevizi yağının çok işe yaradığını duydum ama fiyatı da ucuz değil boşuna almak istemiyorum yardımcı olur musunuz?

canım ilk önceliğin saçlarının iyileşmesi sağlığı olmalı saçının görünümü sağlığı iyi olduktan sonra hacimini vs düşünmelisin doğal saç yağlarını maskeleri her gün düzenli kullanırsan iyileşeceğine inanıyorum

evet yağlar işe yarıyor ama yağı bırakınca yine bakımsız hal alıyor keratin yaptırmanı önerrim aradada uçlarından kestir görceksin saçların hacimlenecek

çok kırık ve yıpranmış olanlar için kesmeden başka çare yok maalesef. uçlarını aldırıp sonra çok kötü olmayan üst kısımlar için Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin. ben her banyodan sonra uç ve ortalara az az sürüyorum. saçlarım kıvırcık. maske olarak değil bildiğin şekillendirici gibi kullanıyorum ve köpük sprey fln herşeyi bıraktım sadece Hindistan cevizi yağı. çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…