• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçı yavaş uzayanlar...

Vanilya8303

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
37
1
296
41
Kocaeli
Arkadaşlar benim saçım önceden ayda ancak 1cm uzuyordu şimdi 2 cm uzuyor.Sizinle bildiklerimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle kullandığınız şampuanın çok pahalı ve kaliteli olması gerekmez çünkü kaliteli şampuanlarda çok daha fazla kimyasal bulunuyormuş haberiniz olsun.
1)Öncelikle şampuanımı sulandırıyorum
2)İçine aspirin ve doğum kontrol hapı koyuyorum(bir arkadaşımdan duymuştum)
3)Çam terebentin ekliyorum
4)Biraz da jojoba yağı koyuyorum ve çalkalıyorum
Bu karışım benim araştırmalarım sonucunda oluşturduğum bir karışımdır ben faydasını görüyorum inşallah siz de görürsünüzhihoyyyt

paylasım ıcın tesekkurler.ne kadar surede uzamayı fark ettın??yanı 1ay gıbı bı sure mı kullandın yoksa etkılerını hemen bellı edıo mu??
bıde o d.k hapının ısmı nedır

Ben faydası olduğuna inanıyorum d.k.hapını da en ucuzundan aldım markanın önemli olduğunu düşünmüyorum 1 ay gibi bir süre kullandım saçım eskiden ayda 1 cm uzardı simdi 2cm yakın uzuyor.

ay ıse yarıosa hemen yaparım valla da bu dk hapını almak mesele. 1.sı gıdıp ecz ye en ucuz d k hapı ne dıe sorulmaz :)) cıns cıns bakarlar 2.sı ögrencıyım daha adamlar ne dusunurur napcak bu kız yollumu fılan derler yane.o yuzden sen o ucuzun ısmını söle dırek onu alım

ay ıse yarıosa hemen yaparım valla da bu dk hapını almak mesele. 1.sı gıdıp ecz ye en ucuz d k hapı ne dıe sorulmaz :)) cıns cıns bakarlar 2.sı ögrencıyım daha adamlar ne dusunurur napcak bu kız yollumu fılan derler yane.o yuzden sen o ucuzun ısmını söle dırek onu alım

Profilinde yüksek lisans öğrencisi ve eczacı yazıyor sen bize yol göstersen daha iyi olmaz mı?:delphin:

aspirin ve doğum kontrol hapının pek etkili olduğunu düşünmüyorum :S bence o uzamanın sebebi kullandığın jojobo yağı ve çam terebentidir

Allah iyiliğini versin, koptum:roflol:

Profilinde yüksek lisans öğrencisi ve eczacı yazıyor sen bize yol göstersen daha iyi olmaz mı?:delphin:

ben sdce ecz ögrencısıyım kı bılgılerım cok cok engın olsa ben burdakı ınsanlardan yardım almam onlara yardım ederdım kı bıldgım kadarı ıle edıorum ztn...
gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Ben faydası olduğuna inanıyorum d.k.hapını da en ucuzundan aldım markanın önemli olduğunu düşünmüyorum 1 ay gibi bir süre kullandım saçım eskiden ayda 1 cm uzardı simdi 2cm yakın uzuyor.

doğum kontrol hapına bir de para mı veriyorsunuz tum sağlık kuruluşlarında isim kaydı yapılmaksızın UCRETSİZ dagıtılıyo:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben sdce ecz ögrencısıyım kı bılgılerım cok cok engın olsa ben burdakı ınsanlardan yardım almam onlara yardım ederdım kı bıldgım kadarı ıle edıorum ztn...
gamyoncuiremsu

Hmm ok tatlım meslek olarak eczacı yazınca sen daha bilgilisindir diye düşündüm...
Denersen sonuçlarını bekliyoruz.kaydirigubbakcemile4

kızlar ben hem kıvırcığım anlıycanız yavaş uzuyor saçım birde dökülüyor çabuk uzasın ve dökülmesi dursun istiyorum yardımmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar ya aman dikkat edin etki yapar kana karışır da kısırlık sebebi filan yada yumrtlk tembelleşmesi felan yapmasın ilerde pişmanlık çekmesin kimse bebek aramak okadar zor ki,göze almak söz konusu bile olamaz başa geldiğinde(allah kimseye aratmasın ama siz bilirsiniz bnce bunu katmayın şampuana))) özellikle bekar arklar için dikkat etmelerini öneriyorum...sevgilerr..........

Arkadaşlar benim saçım önceden ayda ancak 1cm uzuyordu şimdi 2 cm uzuyor.Sizinle bildiklerimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle kullandığınız şampuanın çok pahalı ve kaliteli olması gerekmez çünkü kaliteli şampuanlarda çok daha fazla kimyasal bulunuyormuş haberiniz olsun.
1)Öncelikle şampuanımı sulandırıyorum
2)İçine aspirin ve doğum kontrol hapı koyuyorum(bir arkadaşımdan duymuştum)
3)Çam terebentin ekliyorum
4)Biraz da jojoba yağı koyuyorum ve çalkalıyorum
Bu karışım benim araştırmalarım sonucunda oluşturduğum bir karışımdır ben faydasını görüyorum inşallah siz de görürsünüzhihoyyyt

Dogum kontrol hapini bende koyuyorum sampuanima ama apsirini anlamadim :44: aspirin ne ise yariyor ?? o da sac uzatiyor demeyin bayilirim valla :120:

Dogum kontrol hapini bende koyuyorum sampuanima ama apsirini anlamadim :44: aspirin ne ise yariyor ?? o da sac uzatiyor demeyin bayilirim valla :120:

aman Allahım,şimdi de aspirin mi katacağız şampuanımıza ...
zaten artık yemek yerken saçıma da süreceğim ,nasılsa ne bulduysam sürüyorum..yemekler de boşa gitmez böylece,bir ben bir saçım için :37::37::37::37:

aman Allahım,şimdi de aspirin mi katacağız şampuanımıza ...
zaten artık yemek yerken saçıma da süreceğim ,nasılsa ne bulduysam sürüyorum..yemekler de boşa gitmez böylece,bir ben bir saçım için :37::37::37::37:

ay Allah iyiligini versin canim ya koptumm :60::60::60:
güldürdün beni gece gece Allahta seni güldürsün insallah :16:
dogru diyon valla nasil olsa yag, ot cöp, hap derken.. yakinda "yemek artiklarimi köpegime vermiyorum, sacima sürüyorum" diye konu acan olursa hic sasmiycam :60:
töbe yarabbi sen aklimiza sahip cik, biz delirmeden bizi uzun saclara kavustur yarabbi'mmm (aminnn)

Son düzenleme:
ay Allah iyiligini versin canim ya koptumm :60::60::60:
güldürdün beni gece gece Allahta seni güldürsün insallah :16:
dogru diyon valla nasil olsa yag, ot cöp, hap derken.. yakinda "yemek artiklarimi köpegime vermiyorum, sacima sürüyorum" diye konu acan olursa hic sasmiycam :60:
töbe yarabbi sen aklimiza sahip cik, biz delirmeden bizi uzun saclara kavustur yarabbi'mmm (aminnn)

canım...
Allah hepimizi güldürsün inşallah..

zaten benim köpiş var,saçıma bunları sürerken garip garip bakıyor ve beni koklayıp yüzünü buruşturup gidiyor...
yakında diyecek valla,yemekler nereye ,hop bana değil de kafaya mı ? köpişler kızacak mamalar saça gidiyor diye..:37::37::37::37:

Allah aklımızı almadan şu saçlar bir uzasaydı da biz de kurtulsaydık valla..

Back