Merhaba kızlar umarım bu konuyla alakalı çok tavsiye veren konular açan arkadaşlarımız olmuştur. Bende bu konuyla alakalı bilgi vermek istedim zira saçlarımı hiç yakmadan ve kurutmadan %40 oksidan orielle açıp boyayan biriyim. İllaki yıpranmalar oluyor ama kuaförlerden çok daha başarılı olduğum bir gerçek. Annemin saçlarınıda istediği zaman yakmadan açıyorum. Dozları ayarlamak çok önemli ama oriele göre oksidanın fazla olmasına özel gösteriyorum.Yani biraz daha sıvı.. Asıl iş açma işlemine başlamadan önce başlıyor. Genelde saçımı sizde bilirsiniz gliss 'in saç spreylerini saçı yumuşatır ve durulanmaz.Bugun saçlarımı koyu kestaneden Çikolata kahveye çevirdim. Mecbur açmam gerekiyordu. Gliss 'in suyunu saçlarıma sıktım ve güzelce taradım. Daha sonra elsevin mucizevi yağını bolca sürdüm. Bu şekilde saçımı açtım , saçım karamele döndü eğer bu yağlama işlemini yapmasaydım saçlarım çiyan sarısı bir renk olur ve yanardı :) Elsevi kullanmak zorunda değilsiniz. Zeytinyağıda olur herhangi saç yağıda kullanabilirsiniz. Oriel ve boyalarınızın içine bir miktar koymanızdada fayda var. Saçlarım şuanda istediğim renkte ve gayette parlaklar. Yanık ve yoluk bir görüntüsü yok.Ve saçımı açarken kesinlikle folyo ile paketleme gibi yada herhangi birşeyle örtmüyorum açık bırakıyorum. Tavsiyem bu yöndedir.