Şampuan ve Saç Kremleri Saçı yağlandıran şampuanlar hangileri?

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Saçı kuru/normal olupta, bu şampuan benim saçımı 1-2 güne yağlandırdı! diyen varmı.?

Son düzenleme:
yağlandırmak değilde rejoice gliss ve avonun şampuanları dışında hepsi kepek yapıyo bana

dove elidor saç yağlandırmada 1 numara insanın saçları 1 günde kafasına yapışırmı bu markaların tüm serileri kötü yapıyor üstelik yağlı saç için bile alsanızda etki etmiyor ben bu markaları sevmemişdim

Hmm.Öyleyse
Elidorun kuru saçlar için olanı iyice yağlandırır ozaman. Pantene 'im bitince alayım bakaLım. Aşırı kuru/ kuru değil ama Yağlansın diye uğraşıyorum..
Wellla nasıl ki? yağlandırır mı acep?

Gliss yağlandırıyor. Evde bir kaç şişe olmasına rağmen, hiç dokunmuyorum artık. Çok şans verdim, her seferinde yine aynı sonucu aldım.

Ben rejoice'tan şaşmam yıllardır geçen çok acil şampuan lazım oldu baktım kalmamış blendax alayım dedim.
Hay lanet olsun almaz olaydım.Mahfetti saçlarımı,kepek olmayan saçımda kepek yaptı yaa,bi garip yapış yapış sanki saçlarım nefretttt ettim.........

enn bastan söylüyorum o zaman :) en basta elidor, dove, ipek, hacı şakir , komili , pantene . bu sampuanlara asla yaklaşmam.

rejoice şampuan bulamayan arkadaşım , bende aynı dertten muzdarip oldum ve malesef bir market yetkilisi rejoice şampuan üretimini durdurduğunu söyledi. bilginize,

Ben pantene aqua light Kullanıyorum hem şampuanı var hem saç kremi Çok memnunum ince telli ve yağlı saçlar için diyo, benim saçlarım çok ince yumuşatmasından çok memnun kaldım kremi yumuşacık yapıyo pamuk gibi.. Ama iki gün yıkamasam hemen yağlanıyo saçın yağlanması iyi bişey aslında sağlıklı olduğunu gösteriyo..

benım saclarım cok yaglıdır yani 2 gune bır yıkamam gerekıyor. dove hayatımda kullandıgım en ıgrenc sampuan dıyebılırım.duştan cıktım sacımı kuruttum bı baktım sacım hıc yıkanmamıs gibi yağlıydı.çok sinir bozucu bi durumdu. pantene de fena degıl ama bana en ıyı gelen sampuan elidor.esasen elidorun iyi bir marka oldugunu dusunmuyorum ama sacıma en ıyı o gelıyor.mesela suanda pantene aqua ligth ın sac kremi ve sac bakım spreyını kullanmama ragmen şampuan olarak elidor kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…