Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriSaçı yağlandıran şampuanlar hangileri?
dove elidor saç yağlandırmada 1 numara insanın saçları 1 günde kafasına yapışırmı bu markaların tüm serileri kötü yapıyor üstelik yağlı saç için bile alsanızda etki etmiyor ben bu markaları sevmemişdim
Hmm.Öyleyse
Elidorun kuru saçlar için olanı iyice yağlandırır ozaman. Pantene 'im bitince alayım bakaLım. Aşırı kuru/ kuru değil ama Yağlansın diye uğraşıyorum..
Wellla nasıl ki? yağlandırır mı acep?
Ben rejoice'tan şaşmam yıllardır geçen çok acil şampuan lazım oldu baktım kalmamış blendax alayım dedim.
Hay lanet olsun almaz olaydım.Mahfetti saçlarımı,kepek olmayan saçımda kepek yaptı yaa,bi garip yapış yapış sanki saçlarım nefretttt ettim.........
Ben pantene aqua light Kullanıyorum hem şampuanı var hem saç kremi Çok memnunum ince telli ve yağlı saçlar için diyo, benim saçlarım çok ince yumuşatmasından çok memnun kaldım kremi yumuşacık yapıyo pamuk gibi.. Ama iki gün yıkamasam hemen yağlanıyo saçın yağlanması iyi bişey aslında sağlıklı olduğunu gösteriyo..
benım saclarım cok yaglıdır yani 2 gune bır yıkamam gerekıyor. dove hayatımda kullandıgım en ıgrenc sampuan dıyebılırım.duştan cıktım sacımı kuruttum bı baktım sacım hıc yıkanmamıs gibi yağlıydı.çok sinir bozucu bi durumdu. pantene de fena degıl ama bana en ıyı gelen sampuan elidor.esasen elidorun iyi bir marka oldugunu dusunmuyorum ama sacıma en ıyı o gelıyor.mesela suanda pantene aqua ligth ın sac kremi ve sac bakım spreyını kullanmama ragmen şampuan olarak elidor kullanıyorum