• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçı sarı olanlar ve tek seferde sarıya dönenler

tamda bnm derdim bnde sarışın olmak istyrm yardımcı olursanız sewinirim

senin saçın ne renk..

cnm bnm saçım renk renkti kuaföre gittim siliciyle sildi snr açık kumral istiyorum dedim ama bn istediim renk olmayacağını anladım çünkü siliciden snr saçımın dipleri turuncu uçlara doğru değişik bi renk oldu.boyadı saçımı kumral gibi bi ren oldu ama resmen turuncuydu kafam we 2 yıkamada boya iyice aktı bnde tekrar gittim oda küllü kumrala boyadı turunculuk kapandı ama bu sefrede yeşillik oldu anlıcağıın çok iğrenç saçlarım şuan aspirinle fln yıkayarak yeşilliklerden kurtulmaya çalışıyorum we amacım sarı olması.ya uzun oldu brz ama ayrıntılı yazayım dedim:) yani kısaca şuan saçım kumral bidaha kuaföre gideceğimide düşünmüyorum biton pama alıp istediimi yapamıyolar

selm.
bende tek seferde sarıya döndüm.
kumraldı saçlarım koyu kumral.
kuaföre gittim ama evde defalarca sarı boyamama ragmen istediğim olmuyordu hep turuncu oluyodu.
sık balyaj yaptırdım kumralın üstüne ama sapsarı olsun dedim kuaföre açık sarı hiç doreli olmasın dedim veeeeee bravooooo süper sonuç aldım.
ilk yapışta sapsarı oldu saçlarım hemde rengi süper...

ben kuaföre değil de evde kendim boyamak istiyorum istediğim rengi alıp boyamadan önce açsam saçımı o renk tam oturur mu acaba hiç deneyimim yok bu konuda

ben kuaföre değil de evde kendim boyamak istiyorum istediğim rengi alıp boyamadan önce açsam saçımı o renk tam oturur mu acaba hiç deneyimim yok bu konuda

Canım tek seferde istediğin sarı rengine dönmen kuaför dışında imkansız. Ancak 2-3 boyamada dönebilirsin evde. Bunun içinde Loreal'in sarı renklerini öneririm.. Yani sarı ile açık küllü sarıyı karıştırıp boya excellence serisinde. İçinede boyadan çıkan bakım kreminden bir tutam ekle ve 3 çay kaşığı su koy. karıştır hepsini öyle boya 2 hafta sonra tekrar aynı şekilde boya umarım işe yarar:) loreal'i önerme sebebim saçı yıpratmıyor koleston,palette gibi boyalar benim saçımı acayip yıprattı lorealle boyayınca saçlarım yumuşacık oldular.

Kızlar, evde saç rengini yeni açmaya çalışmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Şu an saç diplerim turuncu, üzerine küllü kumral ve bakır kızılı denedim yine de dipteki renk farklılığı gitmiyor. Evde saç rengini açmak için defalarca açıcı uygulamak lazım, bu da saçları mahvedecektir, turunculuklarla ve renk farklılıkları ile uğraşmak ise ayrı bir stres, üç gündür saçlarım deneme tahtasına döndü. Turunculardan kurtulmak için kahveye dönmeyi düşünüyorum şu an. İlla açacağım diyorsanız saç diplerinize kesinlikle açıcı uygulamayın. Bloğumdan saç açma maceramı ayrıntılı bir şekilde okuyabilirsiniz.

marka olarak hep palette alıyorum benimde saç uçlarımı yıpratıyor düzleştirmeden iyi durmuyo. o zaman işi şansa bırakmayıp en iyisi kuaför yolunu tutmak :)) lorealide deniycem bu arada tavsiyen için çok teşekkürler canım

ayy canım en korktuğum şeydi biliyor musun birkaç ay önce kuaföre gittim saçımın diplerini açtı sarı oldu ama nasıl iğrenç bir sarı geri kalan yerler açılmadı 2 gün öyle gezdim sonra tekrar açtırdım bir yerde kızıllık bir yerde turunculuk uçlarda sarılık çok kötü yaptı bir ay sonra açık kumrala boyadım kendim saçım büyük ölçüde düzeldi bu yüzden kuaförlerden korktum ama başkada çarem yok

Back