Saç Kesim Şekilleri Saçı hacimli gösteren saç tokası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Rockcigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
44
0
46
İstanbul
Kızlar internette gezinirken bu tokaları buldum çok hoş birşeye benziyorr :) benim gibi saç teli çok ince olanların işine yarayabilir türden kimyasalsız ve basit bulur bulmaz almayı düşünüyorum :))

:))
yalnız kafayı biraz büyük gösteriyor gibi durmuş fotoda bir kutunun içinde türlü boyutlar var sanırım fazla sorun olmaz :) internette arama yaparsanız daha çok örnekleri var

Bir türlü şu kabartma olayını beceremedim gitti İnce telli saçları ters taramak..hıyyyy 2 saat açılmıyor alın size yumak Bu toka nerelerdeymiş acaba bulursam almayı düşünüyorum Paylaşım için teşekkürler :)

ne demekk tokanın adı BUMPİTS BİG HAPPİE HAİR SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ diye yazıyordu internet alışveriş ortamında var ama yinede bir kozmetikçilere uğramak gerek

ben limangodan almıştım iki orta boy kullanışlı diğerleri pek kullanılacak gibi değil (bi kocaman iki tanede minnacık)şuan yakaladın yakaladında da satışta çok doğal durduğunuda söyleyemem ama yinede hoş

Bu şekillendirici gerçekten işe yarıyor ama ben en çok orta boy olanlarını sevdim. En büyük boyu çok fazla kabarttı ve pek beğenmedim. Küçük olanlar ise ancak saçın ön kısmına uygulanabiliyor ama ben saçlarımı yakın zaman önce kahkül kestirdiğim için bunu da kullanmıyorum. Orta boy olanlar en ideali bence

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…